Auru Teki Karastatud Klaasist 9H 0.33 mm Premium Mängu Masin Screen Protector Kaitse Kile

0
0 Arvustused

€4.49 €2.02
Kogus:
  • Kategooria: Koduelektroonika
  • Sildid: Ekraani Kaitsjad, rg351mp ekraani kaitsekile, auru teki matte screen protector, Mängu Konsool Ekraani Kaitsekile, AURU TEKI, auru teki tarvikud.

SKU: h41129

Auru Teki Karastatud Klaasist 9H 0.33 mm Premium Mängu Masin Screen Protector Kaitse Kile

Bullet Punkte:

1、Sobib Auru Teki Gaming PC: See karastatud klaasist screen protector on spetsiaalselt loodud Auru Teki Gaming PC ainult.Palun pange tähele, et see ei ole kooskõlas mis tahes muud mudelid.

2、Kõrge Määratlus: See karastatud klaasist screen protector on spetsiaalselt ehitatud 99,9% läbipaistvust, mis võimaldaks optimaalselt, looduslik vaatamise kogemus, suurepärane parandada oma mängu kogemus.

3、Mull-Tasuta ja Lihtne Paigaldada: Kui karastatud klaasist ekraan kaitsja võib paigaldada otse peal Auru Teki ekraanile ilma mullid, lihtne ja mugav.

4、Vastupidav Ekraan Kaitsja: See karastatud klaas ekraani kaitsed on valmistatud koos 9H kõvadus oma pindu, on väga vastupidav ja on kriimustuskindel ja ülaosaga koos oleophobic kate et vähendada sõrmejälgi.

5、Ultra-Õhuke, Paksus: See karastatud klaasist screen protector on ultra-õhuke 0.33 mm paksus, mis on usaldusväärsed ja vastupidavad, ja lubab täielikku kooskõla puutetundlik tundlikkus.

Kirjeldus:

See karastatud klaasist screen protector on spetsiaalselt loodud Auru Teki Gaming PC ainult.99% kõrge läbipaistvuse tehnoloogia, 9H kareduse kohta pinnad, 0.33 mm paksus, ja oleophobic kate, et karastatud klaasist ekraan kaitsja annab suurepärase vaatamise kogemus ja kaitseb higi ja õli jääkidest, sõrmejäljed, isegi siis, kui teie kott, karastatud klaas ekraani kaitsekile kaitseb ka oma Auru Teki kriimustuste tekitatud võtmed ja telefoni.Suured hoida oma Auru Teki puhas üle pika-pikaajalise kasutamise.

Kirjeldus:

Nimi: ekraani kaitsekile

Ühilduvus: ühildub Auru Teki Gaming PC

Materjal: karastatud klaas

Värv: läbipaistev

Suurus: 6.8*4.2 tolline/173*106mm

Paksus: 0.33 mm

Pakkeleht:

Karastatud Klaasist Screen Protector * 2

Ühilduva Mark/Mudel AUR
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi tmddotda

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.