Roosa/Sinine Veekindel Corolla Vibraator Tantsud Üle oma clit ja tupe -, G-Spot Mini Vibraator, Massager Sugu Mänguasjad, Naiste

0
0 Arvustused

€4.89 €4.40
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: naine aphrodisia külaelanikele elatuseks, mõõt vibraator meestele, vibraator naise teton, aphrodisia külaelanikele elatuseks naine, kerge yotota corolla, aphrodisia külaelanikele elatuseks silikoon, toyoto auris led, naiste aphrodisia külaelanikele elatuseks, toyoto camry dvd, meeste vibraator smal.

SKU: h41125

Roosa/Sinine Veekindel Corolla Vibraator Tantsud Üle oma clit ja tupe -, G-Spot Mini Vibraator, Massager Sugu Mänguasjad, Naiste Kirjeldus Corolla vibraator tantsud üle oma clit ja vagiina!

Sukelduda rõõm selle maagiline Corolla vibraator!

Kujundanud G-spot stimulatsiooni + clit sumin Veekindel kasutamiseks peaaegu igal pool Meetmete 1.2 tolli üle ja 3 tolli pikk, sisseasetatavate Powered by 1 AA-tüüpi patareid, mida müüakse eraldi Paindlik TPE materjalist Ja laienenud otsa seksi mänguasi on lihtsam kui kunagi varem leida ja stimuleerida sinu G-Spot täiendavaid elamused.

Et vibraator on veekindel, nii saab kasutada duši all või vannis ja seda puhastada lihtsalt.

Sugu mänguasi on valmistatud TPR, jelly nagu materjalist.Corolla Vibraator on sile, pehme ja paindlik, et maksimeerida oma mugavus ja nauding.Vibroalarm meetmete 1.2 tolli üle selle kõige laiemas punkti ja 7,5 tolli pika, kuni 3 cm sisseasetatavate.

Vibroalarm on kooskõlas vee baasil ja silikooni-baasil sugu lubes.Pärast seda, kasutades vibraator, peske see hoolikalt soojas seebivees ja loputa see puhtaks.Lase oma vibraator kuivada, enne kui kavatsed seda jahedas, pimedas kohas koos oma ülejäänud seksi mänguasjade kogumine.Näita Toote

Päritolu Mandri-Hiina
Rõve Pilt No
Seksuaalse Alatooniga No
Tüüp G-Spot
Sertifitseerimine CE
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise ce
Brändi Nimi Aphrodisia külaelanikele elatuseks
Suurus L7.5" x W1.5"
Toote Tüüp Vibraatorid
Materjal TPE, ABS & TPE
Mudeli Number HC2300431

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.