GaGu 8 Kiirust Magic Wand Massager Big Magic Wand Massaaž Kinni AV Vibraatorid Seksikas Clit Vibraator Sex Mänguasjad, Naiste sugu tooteid.

5.00
0 Arvustused

€16.34 €9.81
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: dildo must briwn, naiste vibraator roosa, lexus must mänguasi, must müts billie, musta habemega õli, ilusad naiste vibraator, naiste must vibraator, naiste vibraator populaarne, suuline naiste vibraator, ushanka pehme müts.

SKU: h37939

DlX 8 Kiirust Magic Wand Massager Big Magic Wand Massaaž Kinni AV Vibraatorid Seksikas Clit Vibraator Sex Mänguasjad, Naiste sugu tooteid.

Spetsifikatsioonid: Materjal: ABS+ Silikoon Suurus: 20*4,5 cm Sagedus: 20 liiki Kiirus: 8 kiirust Aku:500 mAh laadimisaeg:umbes 1,5 tundi Kestev aeg:1-2 tundi

Komplekti kuulub

1 * USB laadimiskaabel

1 * vibraator

pakkimine koos kasti

Muide, kui sulle meeldib meie poest, Palun lisage meie poest oma Lemmik Kauplustes, võite saada meie Uus saabumist ja Soodushinnaga teavet õigeaegselt.

Tasumine

Deponeerimine on meie parem maksmise meetodit ,me nõustuda ka erinevaid makse, nagu allpool:

Kui on mingi probleem umbes makse, Palun võtke meiega ühendust.

Vedu

1.Laevandus korraldatakse 7 päeva jooksul pärast täidetud makse.Kõik kaubad ainult vedada, et kohaletoimetamise aadress, kui teie.Palun veenduge, et teie aadress on õige..Siis parem don' t jäta e-posti aadress,Me arvame, et see ei ole ohutu.

2.Pakume palju meetod saadetise.näiteks:Hiina Posti Tähitud lennuposti .ePacket .Singapore Post .Hollandi Postitus.PostNL.Aramex .Venemaa Õhku .jne.Meil on valida sobivamad ja kiirem viis, kuidas saate .

3.Pakume kiire shipping meetodi, nagu DHL ,EMS,FedEx, Kuid siis tuleb maksta merevedude kulusid.

Saadan Uuesti&Toetuse

1.Palun kontrollige jälgimine teabega järgiva veebilehel ,3-7 päeva või rohkem pärast sünnitust logistika teavet ajakohastatakse.Kui mingi probleem umbes jälgimine teabega,palun võtke meiega ühendust enne kui paned, et vaidlus.

2.Palun võtke meiega ühendust sõnum ,e-posti või trademanager , kui teil on mingeid muid nõudeid.

3.Palun kontrollige pakendi ja üksusi, kontrollige, kas see on terve.

Tagasiside:

1.Teie rahulolu on meie jätkamisega.Nii et kui seal on midagi, et sa rahul,(kaasa arvatud meie toote ja teenuse või muu asi).Palun võtke meiega ühendust, et teenida teid jälle enne paned, et vaidlus, me püüame oma parima, et lahendada probleem teie jaoks.

2.Kui olete rahul meie üksused ja meie teenus, siis palun jäta Postive Tagasiside (5 tärni) meie jaoks,see on meie jaoks väga oluline.

Toote Tüüp Vibraatorid
Stiil Vibratsiooni Massaaž
Kuum Täiskasvanute Mängud
Omadused Sugu mänguasi
Kasutamine Naiste Sugu Mänguasjad
Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise 3C
Materjal Silikoon
Suurus 20*4.5CM
Müük sugu tööriistade müük
Tüüp Erootilised Mänguasjad
Mudeli Number X01
Laadimine USB-laadimine
Päritolu Mandri-Hiina
Laadi Sugu Tooted
Brändi Nimi gagu

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.