Uusim Pulmakleit Merineitsi Pits Sügav Kullake Kaelus Täis Varrukad Avatud-Tagasi Pluss Suurus Pulm Kleit 2021 Vestidos De Novia

5
1 Arvustused

€335.60 €298.68
Kogus:
  • Kategooria: Pulmad & Sündmused
  • Sildid: rick kleit, kleit im, punutud kleit, vevelvet kleit, hane kleit, kleit nici, viskos kleit, suurenenud kleit, drika kleit, kena kleit.

SKU: h34833

Tere tulemast Imetleda Visuaalne Kleidid

Kui olete plaaninud osta kleit meilt, palun loe see selgelt allpool:

1. Palun kontrollige oma suurus Rind,Talje Suurus, Hip-Suurus, Füüsiline kõrgus meie standard suurus,ja kui sa ei ole kindel, et teie suurus, siis palun kirjutage meie klienditeenindusse, aitäh;

2. Ka Hiina Post Air Mail on väga aeglane, nii et kui te otsustate Hiina Post Air Mail, palun kontrollige, kas kellaaeg on ok sinu jaoks; ja Kui sa pead kleit Kiiresti, siis saate valida e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS jne, need Express on kiire,aitäh.

3. Samuti saame pakkuda teile parimat kvaliteeti ja teenust, nii et valige meid,oma õigust valida.

4. Kiiresti et,kinnitage palun meile oma ürituse päeva ette.kui Costom Made,umbes 18 päeva on saadetud teie kleit läbi,aitäh.

Custom Made Kleit, täitke palun allpool esitatud vormi, ja meile pakkuda on, kui paned järjekorda.

1. Rind: Cm/Inches

2. Vööümbermõõt: Cm/Inches

3. Puusad: Cm/Inches

4. Õõnes Korrusel, Ilma Kand Cm/Inches

5. Füüsiline Kõrgus: Cm/Inches

6. Kõrgus Kontsad: Cm/Inches

7. Kleit Lõpetamiseks(Tõmblukk või Pitsi Üles?): (Tavaliselt me recommand Lace Up)

8. Kleit Värv( Palun valida Värv Nr.meie värvikaardi): Värv Nr.

9. Kandke Kuupäev:

10. Muud erilist nõudest, kui teil on ka pls andke teada,tänan.

Kallid sõbrad,hind on ainult kleit,ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu kindad/jope/loor ja petticoat.kõik muudatused suurus/värv/erisoove ei ole lubatud pärast tellimuse ületab 24 tundi.loodan, et saate aru.

NÄITA TOOTE

Värvikaardi

See on satiin värv skeem,kui teie pulma kleit ei ole valmistatud satiin,palun võtke meiega ühendust, et kinnitada värvi,aitäh!

*Laevandus Meetod*

Kaubad saadetakse poolt TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Hiina Post jne

Tarneaeg: 4-7 päeva, TNT, UPS, FedEx, DHL

-See on rahvusvaheline saadetis.Punkt on couriered Hiinast teie aadressile.Me võime murra kleit pahupidi, et kaitsta profileerimine või nöörimine.

-Paneme kleit on kuller kott.Auru vajutada, on soovitatav pärast rahvusvahelist transporditeenust.

-Enne saadetise me teeme põhjalikku uurimist, püüdsin olla mingeid probleeme.Aga kui ostja saada kaupa leida probleeme, võtke palun meiega ühendust, me aitame teid korralikult tegeleda.

*Tagastamine*

-Kinnitage oma tellimus (õige suurus, värv, stiil) hoolikalt enne, kui otsustate tellimuse.Kõik tellimused, mis on korraldatud vastavalt oma orderconfirmation.Nagu alati, kui on probleem, või kui toode ei vasta nõuetele, siis palun võtke meiega ühendust esimesel kiire ja atisfactory resolutsioon, näiteks, toetuse või vahetada teise uue kirje teie jaoks.

Palun võtke meiega tagasi esimese 48 tunni jooksul pärast punkt.Tagastatav kaup peab olema heas seisukorras, nagu see teile saadeti, ei ole muutunud ja ei ole kulunud.Kui on mingit tolmu, mustad laigud, muuta ja nii edasi, me ei paku toetust.

Pakume TASUTA REMONDI oma kleit!Kuid postikulu, saata see tagasi ja uuesti laevaliini kulud, et teil on nii oma konto.See on vajalik, et kauba või kleidid peaks olema meile tagasi 14 päeva jooksul pärast tagastamise taotlus on vastu võetud.

*Tolli Tasu*

-Olgem ausad,enamik aega, ostja tavaliselt ei pea maksma iga tolli.Aga mõnikord mõnes riigis,tolliametnik võib olla range.me ei ole vastutav mis tahes tolli tasu, Palun kontrollige see välja tollipoliitika juures oma koht ja loodan, et aru saada.Kui sa pead maksma tolli teenustasu, see on kohustus oma riigi, ostja tuleks mõista seda olukorda.Lugupidamisega ja tänan teid!

*Umbes Tagasiside*

-Me oleme väga õnnelikud, et tööd teile, ja kõik meie jõupingutusi, mille eesmärk on saada rohkem ja paremat teenust, et toetada oma vajadustele kleidid või äri.Nii et teie lahkelt ja rahul kommentaarid tagasi on meie jaoks väga oluline.Ja et kindlasti aitab nii meid tulevikus ettevõtjate koostöö.Ja teie kiiret positiivne tagasiside on kõrgelt hindan .Ka pls võtke meiega ühendust kui teil on mingeid probleeme.Võite saata e-posti või vestlus koos meiega rea,kõik e-posti vastati 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse,palun lahkesti saata oma e-posti,me vastame teile võimalikult kiiresti.Tänan sind nii palju teie abi!

Varruka Pikkus(cm) Täielik
Top Kvaliteet Jah
Pulm Kleit Riie Tüll
Pilt Viide Pilt
Piht Looduslikud Tegurid
Teenetemärgi Appliques, Pits
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Kaelus Kullake
Rasedad Naised Jah
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
Tagasi Disain Backless
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
Rong Kabel Rongi
Brändi Nimi imetlen visuaalne
Varruka Stiil Regulaarne
Värv Custom Made või Värvi Kaart
Moe Element Backless
Mudeli Number AD0138
Siluett Merineitsi/Trompet
Päritolu Jiangsu, Hiina
Tegelik Pildid Jah

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-30
5

See on liiga väärt, ma sain täpselt seda, mida sa vaata fotosid super super kena see oli väärt iga riivitud penny, et see on ilus

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.