Võib Skulptuur Logo Väljavalitu on Ainulaadne Roostevabast Terasest Käevõru ystävänpäivä Kingitus

0
0 Arvustused

€6.08 €3.10
Kogus:
  • Kategooria: Käevõrud & Bangles
  • Sildid: komplekt, võlu käevõru roostevabast terasest, tema ja tema päralt käevõru, david käevõru, roostevabast terasest käevõru.

SKU: h33945

Materjal: roostevaba teras Mees mõõdud : 22cm emase suurus : 18.5 cm värv : nagu pildil Seisukord: 100% Kvaliteetne,Uusim disain Märkus:toote pilt, võib-olla suurem kui tegelik üks.muutmine:1inch=25.4 mm või 0.0393 tolli=1mm -me nõustuda Ainult makse läbi Alipal -Palun saatke maksmine kolme päeva jooksul pärast enampakkumise oli üle.veenduge, et teie aadress on õigus! -aitäh!

-Me laev maailmas

-Tagada meie laevade 2-3 tööpäeva

-Tarnitud Hiina Post Air Mail (Umbes 15~25 tööpäeva jooksul), Kui on vaja kiiresti.Vabandust, Palun aita mitte pakkumisi teha/osta.Nagu kõik teavad,kõik kaebuse või negatiivne tagasiside eest peaaegu tasuta smartpost, mida tahtsime.

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

*Need tasud on tavaliselt kogutud toimetama kauba (laevandus) ettevõtte või kui valite punkti üles -ärge ajage neid täiendavad veokulud

-Oleme alati hoida rohkem kui 99.99% esemed laos.

-Ei ole mini järjekorras, kuid juhul, kui teie tellimus on väiksem kui $5 ja valida Hiina Post Air laevandus meetod, siis me laeva poolt Hiina Post Air EI tracking number, Palun mõista.

-Me laeva Objekti jälgimise numbri tellimuse rohkem kui $5 ja valida Hiina Post Air, saab jälgida meresõidu edu tellimuse.

- Kallid ostjad, me hindame oma äri, kui sa oled rahul meie teenust

palun määra DSR (Üksikasjalikud Müüja Reitingud) tehingu Helpmytask.ee, mille "TÄIUSLIK 5 TÄHTE" ja jäta meile positiivset tagasisidet.

Meie süsteem automaatselt teha sama teile.

- Kui teil on mingeid päringuid, siis palun võtke meiega ühendust esimesel.Lihtsalt jättes negatiivne või neutraalne tagasiside ei saa probleemi lahendada.

- Palun aidake meil hoida meie hind madal te oma toetus positiivne tagasiside.

- Kui teil on mingeid päringuid või rahulolematust, võtke ühendust meie klienditeenindusega kaudu Helpmytask.ee sõnumikeskuse ainult. - Meie tööaeg : esmaspäevast laupäevani 8:30 kell 18:30 pm. - Meil on ka töö, puhkus. - Kui teil meiega ühendust Helpmytask.ee teate, me teile vastata teile 24 tööaeg

Stiil TRENDIKAS
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Pannal Tüüp HOMAAR
Mudeli Number PZ170820672@#AL2
Toote Tüüp käevõru
Käevõrud Tüüp Võlu Käevõru
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Metallist
Seade Tüüp Pinge Mount
Metallide Tüüp Roostevaba Teras, Tsingi sulam
Trahvi või Mood Mood
Kuju\muster Ring
Sugu lovers'
Keti Tüüp Link Kett
Brändi Nimi YEYULIN

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.