Lapsed Täiskasvanud Jõulud Jõuluvana Kostüüm Roheline Elf Cosplay Pere Jõulupidu Uue Aasta Karnevali Riided Sobiks Naljakas Cosplay

5
1 Arvustused

€32.49 €15.92
Kogus:

SKU: h323717

Kirjeldused

Materjal: Polyester, Spandex

Stiil: Jõulupidu

🎅Sobib Poistele ja Tüdrukutele - Jõulud on üks kord aastas, aga kui see tuleb, see toob head tuju.Pane oma lapsed selles Jõulud Elf Kostüüm aidata Hr Jõuluvana!Soovin teile kõigile häid Jõule ja head uut aastat!Sobib iga kord, Halloween, sünnipäeva, Jõulude või mis tahes cosplay poole.

Palun Märkused:

1. Suurus käsitsi mõõtmine võib olla mõni viga, see on vahemikus ±1 cm, tegelikku suurust, kohaldatakse tegeliku objekti.

2. Erinevad valgustid ja pildistustingimustest, värvi pilt võib erineda tegelikust tootest.Palun vaadake tegelikust tootest.

Umbes Tööaeg

Tänu eri tööaja igas riigis, tekib viivitus side, kuid sõnumid on vastas ühe tööpäeva jooksul.Kui teil on mingeid küsimusi toodete, vastake võtke meiega ühendust.Püüame teile pakkuda Parimat klienditeenindust.

Umbes Saadetis

Me saadame välja korraldusi 3 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui te ei saa, et eeldatav aeg, palun võtke meiega ühendust.

Kohta Tagasisidet

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Osakonna Nimetus Lapsed
Päritolu Mandri-Hiina
Märksõna 2 Lapsed Poisid Elf Jõulud Kostüümid
Toote Tüüp Komplekti
CN Guangdong
Märksõna 1 Jõulud Kostüümid Riided Sobivad
Märksõna 3 Elfi Kostüüm Tüdrukud Kleit Up
Komponendid Top, püksid, Kleidid
Erilist Kasutada Kostüümid
Sugu Unisex
Allika Tüüp Film & TV
Märksõna 4 Uus Aasta Fancy Kleit Riiete Komplekt
Materjal Sünteetiline
Tegelased Jõuluvana

1 Arvustused

Anonymous -2022-11-30
5

Kõik oli suurepärane! Sobib ideaalselt! Ei olnud ega liiga väike või liiga suur! Väga soovitav!

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.