QIANJING 1.56 CR-39 Polariseeritud Päikeseprillid Retsepti Optilised Läätsed Sõidu Kalapüügi UV400 Anti-Glare Polariseeritud Lääts

0
0 Arvustused

€42.83 €22.27
Kogus:
  • Kategooria: Naiste Prillid
  • Sildid: carrera prillid raamid, puhas titaan baarid, montblanc prillid raamid, zhong jing prillid, chopard prillid raamid, nahast käevõru mehed jing, kass titaan prillid, prillid raamid korea, tso prillid raamid, rimless prillid costco.

SKU: h31862

Samme, et retsepti prillid: Samm 1: Vali lemmik raam.Samm 2: Räägi mulle oma retsepti meeldib see(või tehke foto ja saatke see meile): OD(paremal) BO______CYL_____TELG_____ OS(vasakul) BO______CYL_____TELG_____ PD(2pupil kaugus)______ Kui teie retsepti on "LISA", palun andke meile oma "LISA".Samm 3: Lisada, raami ja klaaside sisse ostukorvi siis makse.Samm 4: Me kontrollime informatsiooni, siis palun vasta meid nii kiiresti kui võimalik.5. samm: Pärast seda kinnitavad andmed, hakkame kohandatud prillid.

Samm 6: Meil on vaja 5~7 päeva töötlemine, kui teha, siis me välja saadetud.Märkus: 1.Kõik, mida sa annad meile andmed peavad olema täpsed ilma viga, ja see on sinu optometrist teile rääkinud, mitte ART.NR.ANDMED(põhiandmed).Kui teil kindlaks teha, retsepti pärast, me ei saa seda muuta. 2.Veenduge, et teie retsepti oli mõõtmise hiljuti. 3.Selle retsepti, + (plussmärk)tähendab presbyopic prillid, - (Miinusmärk) tähendab, lühinägevus prillid. 4.See klaasid on kõrge selge, läätsed, prillid,võib-olla paar ebamugav alguses.Kui teil on,Ärge muretsege, see on normaalne reation, peate mõned päevad harjuma sellega. 5.Kui soovite plain klaasid(zreo-power objektiivid, prillid ), sest dekoratiivsed, samuti andke teada, tänan.Kui sa ei saada retsepti, et usa ja nr võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul, me vaikimisi saata plain prillid, et sa.

Kate HC
Prillid Funktsioon Anti-UV/Anti-Glare/Polariseeritud
MAKSEJÕUETUSE tõenäosuse Väärtus(Pupillary Kaugus) PD on Vaja Prille Assamblee
Sisesta Rx Objektiivid Ilma Lisatasuta Tööjõu Maksud
Läätsed, mida Võib lisada Ühtse Visiooni Ainult
Prillid-Tarvikud Läätsed
Läätsede Materjal CR-39
Brändi Nimi QIANJING
Retsepti Kinnitus Enne Tellimuse Objektiiv, Pls Kinnitada Oma Retsepti
Sugu NAISED, Mehed/Naised
Mudeli Number 1.56 Polariseeritud Päikeseprillid Objektiiv
Taotlus Drive/Sport/Kalapüük/Vaba Aeg/Travel
Läätsede Optilise Atribuut Anti-reflective, PEEGEL, Polariseeritud, UV400
Objektiivi stiil 1.56 Polariseeritud Läätsed
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.