Hallid Anatoomia Plakat Classic Hot TV Jõupaber Retro Plakat, Baar, Kohvik Decor Maali Seina Kleebis elutuba decor

4
1 Arvustused

€3.34 €1.67
Kogus:
  • Kategooria: Home Decor
  • Sildid: sõrmed hallid anatoomia, dragon anatoomia plakat, helendav kleebised anatoomia, koloonia vintage kleit, punk vintage plakat, magus vintage plakatid, kangas plakat anatoomia, beanies hallid anatoomia, anatoomia metallist plakat, globos grey anatoomia.

SKU: h29936

Tooteid meie poest on kõik toodetud ja müüdud meie firma poolt, ja kvaliteet on rangelt kontrollitud.On professionaalne logistika süsteem.

Tooraine raamat on ostetud Anhui, Hiina parima paberi maakond (Anhui Xuan-paber on kuulus üle kogu maailma), ja plakati trükkimine ja värvimine materjalid on ostetud Jiangxi a kodulinnas, sinine ja valge portselan tootmine,Väga hea värvimine)

Meie ettevõte aktsepteerib kohandamine suuremahuliste plakat tooteid.Kui teil on edasimüüja, ja sul on oma lemmik muster, et soovite protsessi arvesse valmis toode, võite minuga ühendust.

Kui teil on mingeid kaebusi pärast ostu kaubad, võtke ühendust meie klienditeenindusega aega.Meie klienditeenindus aitab lahendada kõik probleemid teie jaoks aega.

Kui olete rahul meie toodete, palun aidake viie-star kiitust.Kliendi rahulolu on meie suurim tegutsemiseks!

Tehnoloogia HD Värvimine
Brändi Nimi PickJoy
Raam Raamita
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Classic
Materjal Jõupaber
Keskmine Veekindel Tint
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Suurus 30cm*42cm(11.6*16.5 Tolline)/11.8*8.27 Tolli
Teema Muster
Tüüp kaetud paber Printings
Taotlus Lapsed tuba, Magamistuba, Elu ro

1 Arvustused

Anonymous -2022-09-04
4

Just sellisena, nagu see on sätestatud aunq pildid on väikesed, ma arvasin, et see oleks suurem. Võib-olla see on väga hea.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.