Seksikas Naiste Erootiline Naistepesu Avatud Jalgevahe Silma Retuusid Naiste Kõrge Vöökoht Läikiv Rhinestone Õhuke Sukkpüksid Õõnes Välja Must Sukad

5
1 Arvustused

€5.35 €3.75
Kogus:
  • Kategooria: Naiste Sokid & Sukad
  • Sildid: retuusid samet, naiste sukad, Sukkpüksid, sukad disainer luksus, avatud jalgevahe.

SKU: h28153

1 Tk * Võrk Sukad

Materjal:90% Nailon + 10% Spandex

Suurus:Üks suurus sobib 150-170cm kõrgus;40-65kgs kaal

Võrk retuusid sobivad noored tüdrukud, samuti edukad daamid.Seksikas naiste võrk retuusid näevad välja väga muljetavaldav jalgadel.Need on lihtsalt asendamatud, kuuma ilmaga, kui riietus nõuab kohalolekut, sukad, ja sa ei taha kanda nailonist mudelid.Naiste retuusid sobivad iga kord: murdmaajooksu -, foto jaoks tulistada, sest erootilise mängud, äri kohtumine, romantiline õhtu, seksi.Universaalne suurus.Kõrge vöökoht.Elastne värvel.Täiuslik Jõulud ja sünnipäev kingitus naistele ja tüdrukutele.

1.Esemed saadetakse 5 päeva jooksul, kui te tellida.

2.Esemed on hästi pakitud enne välja saadetud.

3.Palun kinnitage oma aadress,et me alati saatke kirje teie registreeritud aadress, et tagada turvalisus punkt.Kui teil on vaja muuta teie aadress,palun andke mulle teada, kui te tellida!

4.Me ei saa kontrollida transpordi ajal üksuse puhul palun kontrollige parim laevandus meetod teie jaoks!Tavaline saadame toote teile Helpmytask.ee Standard Shipping/ePacket;kuid keegi ilma kasumit,siis me laeva poolt Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus,nr jälgimise numbri saadaval!

5.Kui te olete vene klient,palun jätke oma täielik nimi, kui tellida!

1.Kui te olete rahulolematu umbes punkt kui sa seda saada,pelase julgelt ühendust võtta minuga,tagasi on võtnud 7 päeva jooksul pärast seda, kui ostja on vastu võtta punkt.Kuid tagasi saatmine on ostja vastutusel! 2.Ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi,ostja vastutab sellise kahju eest,ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi. 3.Tagasi peaks lisama, et sellist teavet nagu teie ali ID;aadress;naasmise põhjus jne. 4.Toetust hakkab väljastama jooksul 3days kord saamisest tagastama saadud toetuse summa on toote hind välja arvatud meie merevedude kulusid.

Materjal Spandex, nailon
CN Zhejiang
naiste retuusid crotchless retuusid
Muster Tüüp Tahke
Rõve Pilt No
Mudeli Number PR-KDZ-06
crotchless retuusid Rhinestone Silma Retuusid
Paksus Õhuke (Suvel)
Sugu NAISED
Brändi Nimi Sumodx
Päritolu Mandri-Hiina
Sukkpüksid Võrk Sukad
Toote Tüüp TIHE
Seksuaalse Alatooniga No

1 Arvustused

Anonymous -2022-11-18
5

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.