Suure Mahutavusega penaali PU Jõulud Pen Case Asjade Pliiats Ladustamise Kott Õpilased Pliiats Juhtudel Big Pen Box Kott Kirjatarvete

0
0 Arvustused

€2.71 €1.84
Kogus:

SKU: h25812

Suure Mahutavusega penaali PU Jõulud Pen Case Asjade Pliiats Ladustamise Kott Õpilased Pliiats Juhtudel Big Pen Box Kott Kirjatarvete

Bullet Punkte:

1、[ Suur panipaik ] Jõulud penaali on mõeldud suure võimsusega ja suurus umbes 20*5*7cm/7.87*1.97*2.76 tolline, mahub kuni 20 tükki, pliiatsid, mis sobivad ladustamiseks mündid, võtmed, meik tööriistad ja muud väikesed esemed.

2、[ Laialdaselt Kohaldatav ] Häid Jõule Pliiats Juhul on laialt kasutusel kooli -, reisi -, kontori -, ja muu igapäevane elu, ideaalne penaali/kosmeetikatoodete puhul/key juhul/telefoni ümbris/ehete puhul, lihtsalt jätad pliiatsid, kalkulaatorid, kosmeetika, mobiiltelefonid, prillid, ja reisimine teemad.

3、[ Teevad Jõulud Atmosfääri ] Jõulud Suur Pliiats Juhul on täis Jõulud ja talvel elemente, luua hubane Jõulud atmosfääri poolte, täiuslik Jõulud, uusaasta -, Külmutatud-teema pooled, ja Imedemaa kaunistused.

4、[ kvaliteetseid Materjale ] Jõulud Suure Mahutavusega Pliiats Kott on valmistatud kõrge kvaliteediga PU canvas riiet, töödeldud peen viimistletud rikas andmed, sisaldades õrn välimus ja suur vastupidavus.

5、[ Ideaalne Kingitusi Lastele ] Jõulud Suure Mahutavusega Pliiats Kotti on ideaalne valik pool soosib ja dekoratsioonid, ideaalne kingitus teie sõbrad, naabrid, ja peredele, mis on populaarne nii lastele kui täiskasvanutele.

Kirjeldus:

Jõulud penaali on loodud erinevaid stiile, mis on täis talv ja Jõulud elemente, mitte ainult praktiline kooli pakkumist, vaid ka õrn isiku kasuks ja anni lapsed.

Kirjeldus:

Nimi: Jõulud Penaali

Materjal: PU

Suurus: 20*5*7cm/7.87*1.97*2.76 tolline

Värv: Roheline/kohvi/punane/sinine

Muster Põder Tüdruk/Jõulud Bunny/Gingerbread Man/Ski Karu

Võimsus: Mahutab umbes 20 pliiatsid

Pakkeleht:

1* Jõulud Penaali

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Kasutamine Koolid & Kontorid
Uuendus Jah
Materjal Kangas
Suurus Other
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp pliiats kotti
Vanus >3 AASTAT VANA

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.