Magnet USA Marine Corps USA Marine Corps Igavesti Riie Sõjaväe Autod Kuum Isiksuse Kleebis Auto Decal Kõrge Kvaliteedi KK Vinüül

5.00
0 Arvustused

€5.68 €1.76
Kogus:
  • Kategooria: Soojendatav Tarvikud
  • Sildid: puldiga auto camping, hispaania-ameerika särk, nupp usa armee, püksid ameerika merejalaväe, igavesti beauty spa, kuidas magnetid lahti, kali auto kleebised, kääbus auto decal, caravan camping toolid, ema auto decal.

SKU: h25248

See on kõrge kvaliteediga vinüül kleebis, mida saab rakendada, et auto aknad või mis tahes sileda ja puhta pinna.Kleebis on mingit tausta.See on valmistatud kõrge kvaliteediga vinüül ja ei fade, koorega või crack kui õues on kuni 5 aastat.

Pildi Kuvamine:

1. Oma toodete pannakse välja viie päeva jooksul pärast makse laekumist. (Me teavitame sind e-posti teel, kui mis tahes viivitus tekkis tänu puhkus sündmusi.)

2. Täitke palun teie täieliku kohaletoimetamise aadress, kontakt telefoni number, eriti vene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

3. Pange palun tähele, me ei vastuta selle eest, tollimaksude, seal võib olla tollimaksude tõttu mõned countrys tollipoliitika.Kui see juhtus, siis palun teha tollivormistuse ise.

mudel OEM
Kleebise Paigutus Kogu Keha
Tüüp Kleebis Loominguline Kleebised
Pakend Ei Ole Pakendatud
Elemendi Läbimõõt 0cm
Funktsioon 1 Car Styling Auto Kleebised JDM
Funktsioon 2 Kleebis 3D Veekindel
Kategooria PVC
Kirje Pikkus 8cm
Funktsioon 3 auto, Jalgratas, Sülearvuti, Rula, pagasi, Seina, Külmkapp
Tüüp Liimi Kleebis
Toote Laius 8cm
Disain Peace
Toote Tüüp Kleebised
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp KK
Toote Kõrgus 0cm
Mudeli Nimetus Auto Kleebis ja kleebised

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.