50tk Uus Cartoon Ring Roheline/Valge Plastikust Ohutus-Mänguasi Silma Käsitöö Tarvikud DIY -, Plüüš-Nukud, Loomade Nuku Tegemine

1
2 Arvustused

€4.32
Kogus:
  • Kategooria: Nukud Ja Tarvikud
  • Sildid: plüüš-mänguasi suured silmad, viha silmad kingad, 1. ohutuse imiku turvahäll, pehme mänguasi jänku suured silmad, ultra valgus -, plüüš-mänguasi, auto istmekatete ohutus, armas mänguasi silmad pehme ükssarvik, silmad palus mänguasjad 22mm, algne palus mänguasjad säravad silmad, palus mänguasjad geniaalne silmad.

SKU: h24808

50tk Uus Cartoon Ring Roheline/Valge Plastikust Ohutus-Mänguasi Silma Käsitöö Tarvikud DIY -, Plüüš-Nukud, Loomade Nuku Tegemise Materjal: Plastik Suurus

U : Sa valida stiili

konverteerimine : 1 inch = 25.4 mm või 1 mm = 0.0393 tolli

Värv nagu pildil Kogus, mida saad 50 tk käesoleva toote juures hinnakirjas Osa Nr.Märkus.käsitöö nukk

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress

Pakkimine Detail

Iga tellimus on saadetud läbi, kasutades Mull ümbrik või multil ayer karbis .See kaitseb kaubad, kahjustades transiit, kui see jõuab iga kliendid'hand.

Umbes Laevandus

Maatükkide vedada EMS, DHL, UPS ja Fedex, tarneaeg on umbes 7-10 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on üle $150.

1) Maatükke vedada Hiina Post Air Mail, tarneaeg on umbes 8-20 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on alla $150.Maatükid on tavaliselt tarnitakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse(välja arvatud nädalavahetustel ja suur pühadel)

Makseviisid

Lihtsalt olla kindel, et maksta meile kaudu Helpmytask.ee Tingdeposiidileping .Teie makse on vaid välja, et meile pärast kinnitate olete kauba kätte saanud.

Tagasiside & Pärast-Müüki Teenust

See on teretulnud, et sa ei jäta meile positiivne tagasiside kui olete rahul meie üksused ja teenust.Lihtsalt võtke meiega ühendust esimese korraga, kui täita mingeid probleeme, meil on rohkem kui kümme aastat väärtuslikke kogemusi selles valdkonnas, selle tulemusena saame lahendada mingi probleem teie jaoks.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus.Usaldage meid, kõiki õnnetusi saab lahendatud .

Plastist Tüüp PVC
Tüüp Tarvikud
Pesurid koos pesurid
Hoiatus Laps alla 5 aasta vanad, tuleb kasutada täiskasvanu järelevalve
Brändi Nimi JSMETIO
Toote Tüüp Nukk Tarvikud
Sugu Unisex
Materjal Plast
BJD/SD Atribuut Silmamuna

2 Arvustused

Anonymous -2022-10-19
1

vaidlus

Anonymous -2022-10-19
1

vaidlus

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.