EthShine Isikupärastatud Projektsioon Foto Kaelakee 925 Sterling Hõbe Custom Foto Loominguline Ripats Kaelakee Naiste Jõulud Kingitus

5.00
0 Arvustused

€30.53 €15.27
Kogus:

SKU: h24443

EthShine Isikupärastatud Projektsioon Foto Kaelakee 925 Sterling Hõbe Custom Foto Loominguline Ripats Kaelakee Naiste Ema Päev Jõulud Kingitus

Omadused:

【 Foto Projektsioon Südame Kaelakee 】 "Memory of Love" kaelakee, mis paneb sinu piltide Nanotehnoloogia, KIVI, valgustada ripats koos valgus, kaardistada Värv Foto sterling hõbedast kaelakee, anna üllatus, kes sa armastad.Ja üles laadida oma Lemmik Muster ja Fotosid Kohandada.

【Ma Armastan Sind 100 Keeles Kaelakee 】 ma Armastan Sind Kaelakee 100 keeli saab ütle talle, et sa armastad teda sada võimalust. "Memory of Love" kaelakee paneb oma armastust Nanotehnoloogia ARMASTAN KIVI, valgustada ripats koos valgus, kaardistada I LOVE U sterling hõbe kaelakee 100 eri keeltes, andes üllatus, kes sa armastad.

【 925 Sterling Hõbe Kaelakee】 ripats ja kett on valmistatud s925 sterling hõbe.Ja mis on tehtud professionaalse meistrimehe, et tagada tema peen ja kvaliteetne viimistletud.Nikli-vaba -, Plii-vaba ja allergikutele.Kaitsta ja ohutu tundlikule nahale.

【Kuidas Vaadata Prognoositud Pilte 】 sisse Vaadata otse või kasutada mõningaid tööriistu.Näiteks väljaulatuvad pool kivi on suunatud kaamera objektiivi, siis kuvatakse pildid telefoni ekraani.Teine meetod on, et punkti valguses kivi, tagakülg ja projekti mujale, siis saab vaadata, milline pilt on.

【 Ainulaadne Kingitus Idee 】See on ka korralik kaelakee kingitus neile, et sa armastad.Ideaalne tahes kingitus andes kord, tore sünnipäeva kingitus, lõpetamise kingituse, õnnitlemine kingitus, sünnipäeva kingitus, Thanksgiving kingitus, Halloween kingitus, emadepäev, ystävänpäivä kingitus, Jõulud kingitus teismelised tüdrukud, naised, tütar, venna laps, lapselaps, abikaasa, sõbranna, armuke.Kaasas ehted kingitus kasti.Ilma lisatasuta kiletamine vaja.

KUIDAS TELLIDA?

SAMM 1: Valige Kaelakee/Värv

SAMM 2: Palun jätke foto link "Teade müüja"

SAMM 3: Palun Saatke Foto Vestluse Kastis, Et Number+Foto

Või võite saata foto sellele e-post: [email protected]

• Täitke eespool nimetatud võimalusi.Kui soovite tellida rohkem kui ühe käevõru täitke kõik info ühe käevõru seejärel lisa ostukorvi.Seejärel täitke oma teise käevõru on info ja klõpsake nuppu lisa ostukorvi ja nii edasi.Samuti saate saata meile fotosid chat box,Kui laadige üles oma pilt, siis palun veenduge, et see on kõrge kvaliteediga pildi.

*Klienditeenindus*

EthShine on äriühing, mis on spetsialiseerunud tootmise ja töötlemise sterling hõbe sõrmused, ripatsid, kõrvarõngad, käevõrud, kaelakeed, kõrvarõngad, kõrvarõngad, käevõrud, anklets ja muud tooted.S925 sterling hõbe kaelakee on plii-ja nikli vaba-vaba, ja see on ka allergikutele, nii saab seda kanda, muretsemata oma naha keerates roheline.Väljendada Oma Armastust Meie Ehted.Me võtame dropshipping ja hulgimüük.Kui on mingeid probleeme osta, palun võtke meiega ühendust, me aitame, et probleemi lahendada, See on meie rõõm, et anda teile suurepärane shopping kogemus.

CN Guangdong
Brändi Nimi ES ETHSHINE
Keti Tüüp Link Kett
Toote Tüüp Kohandatud Kaelakeed
Kaelakee Tüüp Ketid Kaelakeed
Trahvi või Mood Mood
Sugu NAISED
Kohandatud Tüüp Foto
Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina
Metallide Tüüp Hõbe
Stiil Armas/Romantiline
Kuju\muster Lill

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.