J Luksus 100% Satin Siidine Tume Kuld Padjapüür Hulgimüük Tahke Värvi Siidine Tervislik Standard Padja Kate Ilu

5
4 Arvustused

€6.49 €4.21
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: om padjapüürid, eri padjapüür, mooruspuu siidist padjad, hõlmab dekoratiivse must m14, eli siidist padjapüür, beuty silk padi, ebaviisakas padjapüür, võltsitud satiin padi, määratlemata püksid, aoni silk padi.

SKU: h24441

TOOTE KÄSITÖÖ: Meie satiinist padjapüür on valmistatud kena microfiber kangas optimaalse pehmust ja lihtne hooldus.Nad siidiselt pehme vastu nahka, vähendades näo kortsud ja kortsud.Need solid color padjapüürid on korts tasuta, plekk ja fade vastupidav, lihtne hooldada.Ümbrik sulgemine, nr tõmblukk, lihtne võtta padi või vähendamiseks.Hea õmblemine õmblema ja peen töö tuua täiuslik kombinatsioon vastupidavus ja pehmust.

TOOTE OMADUSED: satiin padjapüürid naha pakkuda täiuslik tõsta tekstuuri, et kaitsta teie naha vastu näo magada read, mis võiks olla sügavad kortsud.Pealegi, meie satiin padjapüürid on ideaalne curl ja loomuliku soengu.Siidine ja sile satiin padjapüürid kaitsevad juukseid hoida sasipundar ja frizz free.Ärkad igal hommikul koos terve naha ja kaunid juuksed.

PAKETT SISALDAB: Satiin Padjapüürid 20"x30" MÄRKUS: PADJAD peamine foto müüakse eraldi ei määrata.

LIHTNE HOOLDUS: Masina külm pesu, õrn tsükkel, trummelkuivatid kuiv madalal temperatuuril, jahutatakse rauast, kui vaja.Ei bleach.Vaja kasutada pesu kotti kui pesemine pesumasinas.

RAHULDAV teenindust: Me oleme nii kindlad, kvaliteeti meie toode, mida me pakume 90 päeva tagasi ja vahetamise teenust.Pakume ka see elu, aeg, vaba klienditeenindusega.Kui leiate, et meie tooted on kvaliteediga seotud probleeme, võtke meiega ühendust ja me lahendame probleemi kohe.

Mitu Värvid

Hinne Kvaliteeti
Lõng Loota 400TC
CN Guangdong
Seksuaalse Alatooniga No
Technics Kootud
Stiil Sidusega
Muster Tüüp Tahke
Päritolu Mandri-Hiina
Komplekt Tüüp Jah
Muster TRÜKITUD
Rõve Pilt No
Materjal 100% Polüester
Tüüp padjapüür
Kangast Krahv 40
Kasutamine Kodu, HOTELL
Funktsioon Mitte-Mürgine, Öko-Sõbralik

4 Arvustused

Anonymous -2022-09-07
5

Très agréable

Anonymous -2022-09-07
5

VÄGA MUGAV

Anonymous -2022-12-15
5

OK ok

Anonymous -2022-07-25
5

Súper bien

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.