Täielikult Roostevabast Terasest Elektrilised Muna Pliit Koos Auto Shut Off Kuni 7 Muna, Pehme, Keskmise, Raske Keedetud, Poached, Vanillikaste

4
1 Arvustused

€57.90 €33.58
Kogus:
  • Kategooria: Kodutehnika
  • Sildid: rahakott silikoonist muna, auruti 4 muna, jäik silikoon hallituse mikrolaineahi, grid auru pliit, muna boiler elektriline auto, silikoon survekatel 20 cm, maailma elektrilised survekatel, suur riisi pliit elektriline, vamsluna nahk, määratlemata püksid.

SKU: h21174

Täielikult Roostevabast Terasest Elektrilised Muna Pliit Koos Auto Shut Off Kuni 7 Muna, Pehme, Keskmise, Raske Keedetud, Poached, Vanillikaste

Omadused:

KIIRE ja TÕHUS MUNA PLIIT: Meie egg boiler kasutab auru tuulutusavad, et ideaalne munad, iga kord!Tee kõik portsjonit, sealhulgas Soft, medium, või hard-keedetud, poached, aurutatud, kodeeritud kanalid, ja omelettes.Mõõte cup lisatud ütleb teile täpselt, kui palju vett te vajate iga tüüpi muna.Võtab vaeva välja cooking oma munad hommikusöögi ajal!

KVALITEET ja MAHT: Meie egg cooker on valmistatud kõrgeima kvaliteediga 304 PP Toidu-Grade Roostevabast Terasest, mis tähendab, puuduvad plastikust detaile.See muudab katla rooste-tõend, vastupidav ja väga lihtne puhastada.Kasutades neid kvaliteetseid materjale saate kokk munad kogu pere, koos katla, millel võimsust 7 muna korraga.

VÄIKE, KERGE & KOMPAKTNE: Meie elektrilised muna pliit teeb värskendav lisaks oma maja.Kompaktne ja kerge disain seadme tähenda seda, et see on võimalik salvestada isegi väiksemad ruumid ja sobib hästi köögid.Samuti funktsioone stiilne värvilahendus, mistõttu see sobib kasutamiseks igas köögis sõltumata kaunistamiseks.

AUTOMAATNE CUT OFF FUNKTSIOON: ei raiska oma aega seismas pliit jälgib hoolikalt teie munad muna, taimer.Meie elektrilised muna boiler on automaatne cut-off funktsioon ja keedetakse kuivas kaitse.Kui teie munad on valmis, et masin lülitab end ise välja, mis tähendab, sa oled jäänud täiuslik munad, iga kord ilma veeta liiga palju tähelepanu.

Tehnilised andmed:

Materjal: Roostevaba Teras

Maht: 1-7 kana on muna või 1-9 vuttide muna,1-2 poached munad,üksikute muna vanillikaste

Whttage:350W

Pinge:220V, 50Hz

Suurus: 195mm*160mm

Pakett hõlmab:

1 * pliit Muna

1 * Roostevabast terasest kauss

1 * mõõtekork

1 * Keedetud muna rack

1 * kasutusjuhend

Pinge 220V, 50Hz
Brändi Nimi VamsLuna
Sertifitseerimine CB, ce
Võimsus >7
Võimsus (W) 250W
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Muna Keeb
Pinge (V) 220V
Suurus 195mm*160mm
Korpuse Materjal Roostevaba Teras
Mudeli Number VL-KA0906
Whttage 350W

1 Arvustused

Anonymous -2022-10-15
4

See tuli piisavalt kiiresti. Juhendamise ainult Hiina, pakitud ei olnud halb, aga karpi ei olnud. Pistik adapteriga meie pistikupesad. Müüja ei võta ühendust.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.