Rütmiline Võimlemine Leotards Kunstiline Võimlemine Leotards Naiste ja Tüdrukute Leotard Silma Spandex Kõrge Elastsus Käsitöö

0
0 Arvustused

€322.85 €161.43
Kogus:
  • Kategooria: Uudne & Special Kasutamine
  • Sildid: võimlemine leotards, iluuisutamise tüdrukute kleit, konkurentsi velvet kostüüm, rütmiline võimlemine leotards, rhythemic võimlemis-toto kott.

SKU: h20855

Meie LIUHUO Parim, oma õnne & peen mood on meie Nr 1 prioriteet.

Nõuab tegemise medium ja high-end tooted on järjepidev tegutsemine meie brändi, kvaliteedi ja usalduse ostjad on võtmed, et meie edu.

Iga kleit on käsitöö, mida meie disainerid, kellele on paljude aastate kogemused, et muutes konkurentsi kostüümid.

Kangas on peamiselt valmistatud uusim muster ja kvaliteedi elastne veluur, kõrge elastsus spandex, samuti täpne siduv oskuste ja teenetemärgi teemant või pitsi muster.

Kangas on valitud soojust hoida, värvipüsivuse, higi imendub ja värv hele; brand new custom made ice skating kleit sobitamine juuksed scrunchie lisada.Kõik kleidid on aluspüksid on lisatud.

Kostüümid on puhtalt käsitsi valmistatud.Valmistootes ei saa täpselt sama nagu originaal pilt.Kuna erinevus suurus ja värv, pildid, mõned stiilid on Internetist ja teised moeloojad.Stiile, kuju ja kalliskivid on väga keeruline.See on peaaegu võimatu teha täpselt sama.Teeme oma parima, et olla sarnased, nii et ta näeb välja sama üldiselt.Asendame mõned sarnased pits tarvikud sarnastega.Me tervitame iga klient sõber on pakkuda disaini nad tahavad, me püüame oma parima, et ei lase sul alla.

Täname teie usalduse LIUHUO.

Tagasiside:

1. Meil sõltub klientide rahulolu õnnestub.Seepärast on teie positiivne tagasiside TÄRNI 5-on väga oluline meile.Kui teil on kihistunud meie üksused, Palun võta minut aega, et jäta meile oma positiivset tagasisidet.

2. Palun Ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet enne ühendust meiega.Me teeme kõik, mis suudame, ja töötada koos teiega, et lahendada kõiki probleeme.Esitada negatiivset tagasisidet ei ole hilja, kui probleem ei ole lahendatud.

Mudeli Number ZA036
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Polüester, Spandex
Sugu Tüdrukud
Brändi Nimi LIUHUO
CN Hebei
Tants Tüüp Tantsusaal

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.