Klassikaline Business Prillid Meeste Mood Titanium Klaasid, Raamid Lühinägevus Poole Rimless Optilised Prillid Raami Brändi oculos gafas

5
1 Arvustused

€30.05 €21.04
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Prillid
  • Sildid: toonid prillid meestele, optika prillid raamid, wwii prillid, prillid messingist raam, titaan brändi klaas, määratlemata püksid, prillid lühinägevus vinotinto, telgid titaan, prillid meestele optiline mens, gauss prillid meestele.

SKU: h203378

RUI HAO PRILLIDE Brändi Unisex Titaan Prillid Raami Kirjeldus: Täiuslik käsitöö, Ultra valgus, Puhas Titaan materjal+TR90 templi Kõrge, kvaliteet super kerge Titaanist materjali IP-plaadistus.täiuslik käsitöö.Raami kate laser trükitehnikaid.Selge või värvilised läätsed retsepti alusel saab paigaldada see raamid.Alates täpset tähelepanu kvaliteeti ja üldine disain, need puhas titaan on teie parim valik.Me oleme absoluutselt veendunud, et teie rahulolu, mis on, miks meil on parim garantii ja tagasisaatmispoliitika Helpmytask.ee.Palun vaadake meie tingimusi lähemalt.Mudeli Number: F8189 Brand: RUI HAO PRILLIDE Raami Värv: Must / Hõbedane Materjal: Titaan raam ja TR90 temple Objektiiv Selge Demo objektiiv print (ainult dekoratsioon) SUURUS: Objektiivi Laius: 55mm SILLA Laius: 17mm TEMPLE pikkus: 140mm RAAMI Laius: 147mm Raami Vertikaalne pikkus: 33mm Lens vertikaalne pikkus: 30mm Seisukord: Uus Märkused: DEMO läätsed on kaunistuseks ainult, nad on laserprinteri, mida ei saa eemaldada.Pakend: 1 Prillid Raam, 1 puhastuslapid TEATE: 1. DEMO läätsed on kaunistuseks ainult, et nad võib-olla trükkimine, mida ei saa eemaldada, ja mõnikord kriimustuste ja pragude neid. 2. Tänu käsitsi meansurement , 1-3 mm erinevuste suurust on lubatud 3. Kui sul on mõni küsimus või on rahul toodetega, teha vabalt võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet .me püüame anda teile vastuse 24 tunni jooksul!

Titaan Raam

Raami Värvus: Must / Hõbedane

VÄRV:Must

2 liiki nina patjade disain, Me laev juhuslikult!

VÄRV: HÕBEDANE SHIPPING 1. Me laev maailmas.Tarneaeg võib varieeruda, olenevalt saaja asukohast. 2. Esemed saadetakse jooksul 48-72 tunni jooksul pärast kustutatud makse. 3. Pakendi lennupostiga lükkub 5-10 päeva, mõnikord ka põhjus lennud, custom teemad või Jõulud rush 4 iga kiireloomuline saadetis, palun kasutage Express saadetiste nagu EMS ,TNT, DHL VÕI selleks, et mitte põhjustada mis tahes viivitus (see võtab 3-7 tööpäeva üle kogu maailma), et Me püüame saavutada, et saavutada 5-tärni klienditeenindusega .Kui teil on küsimusi või ei ole täidetud , siis palun andke meile teada seda enne, kui teie tagasisidet .Meie Klienditeenindus personal tervitada teid e-posti või helistage meile.Püüame vastata kõigile küsimustele ja lahendada probleeme nii kiiresti kui võimalik.Siiski, kuna suur maht päevas sissetulevaid e-kirju ja ajavööndi erinevus, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.Palun lubage 1-2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

Prillid-Tarvikud RAAMID
Sugu Unisex
Raami Materjal Titaani
Sertifitseerimine Puudub
Brändi Nimi RUI HAO PRILLID
Muster Tüüp Tahke
Toote Tüüp Prillid-Tarvikud
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number F8189

1 Arvustused

Anonymous -2022-12-25
5

suur ja väga täpne

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.