1/2" Pihustatud Vesi Reguleeritav Plastikust Pop-up-Vihmutid 25-360 kraadi Muru kastmise Jootmine 1 Tk

4
1 Arvustused

€4.44 €3.16
Kogus:
  • Kategooria: Kodu & Aed
  • Sildid: kasvada kasvuhoonegaaside, õli jahuti 30 rida elektriline, ring survepesurit, paelad aed, tarvikud linna aed, määratlemata püksid, õie aiatööriistad, tshirt aiandus, phish vee pudel, Kasvavad Kotid.

SKU: h17953

Toote Tutvustus: Valmistatud kvaliteetsest plastikust, võib kasutada koos sorte pistikutega.Toote Kirjeldus: plastikust tüüp:ABS, POM Ühendust suurus: välisläbimõõt 1/2 tollise keermega Töö Surve: 2-3 bar Pihusti raadius: umbes. 3-7m Voolu kiirus: 0.8-1.2 kuupmeeter/ h Spray suund: 360 kraadi Pakend: 1tk Funktsioonid: automaatne, lift, hajutades otsik, reguleeritav spray nurga alt, kohandada vahemikus 25 ° -360 kraadi, lihtne kasutada.Sobib roheline vöö, lillepeenrad, muru kastmise.Materjal ABS, POM ja muud kõrge tugevus, anti-vananemine tehniliste plastmasside, tõste-kevadel roostevabast terasest kevadel.Sees lift veerus on varustatud filtriga.Otsik ja filter lihtne asendada.Sulatada ringi ja fan-kujuline spray tervikuna, top fan-kujuline korrigeerimine, lihtne kasutada, lihtne asendada pihusti, pihustage pinnale, reguleeritav 25 kraadi kuni 360 kraadi.

Laevandus ◆ tavaliselt Me laeva välja oma tellimuse 48 tunni jooksul pärast saada oma makse.

◆ Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, seda tavaliselt 10-30 päeva tavaposti(Helpmytask.ee Standard Shipping epacket,hiina post air mail jne).

◆ Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Kui teie ostu kaitsmise aeg on otsa aga ikka ei saanud objekt, palun võtke meiega ühendust ja me aitame teid laiendada Kaitsva ajast.

1. Kui olete rahul meie üksused ja meie teenus, siis palun võta minut aega, et jäta meile positiver tagasisidet, kus 5 tärni. 2. Kui teil on mingeid probleeme,siis palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada lahus.Me peame püüdma oma parima, et sind aidata.

Mudeli Number 10277
Materjal Plast
Spray suund 360 kraadi
Spray raadius Umbes 3-7m
Plastist Tüüp ABS
Brändi Nimi Talk-Rahul
Pihusti Tüüp Pump
Töö rõhk 2-3 BAR
voolu Määr 0.8-1.2 kuupmeeter / h
Tüüp Pihustid
Ühendage suurus Välisläbimõõt 1/2 tollise keermega

1 Arvustused

Anonymous -2022-08-28
4

Vastu ülejäänud meeldib see rohkem nagu mänguasi, kuid oma ülesandeid täita. Üks ebameeldiv nüanss, erinevalt nii originaal ja muud analoogid, ei ole sujuv reguleerimine esialgse vektori suunast joana.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.