10 Värve Kõhutants Kostüüm Kõhutantsu Shinning Vöö Naiste Bellydance Kostüüm Määrata Mündi Vöö Hip Sall Tarvikud

0
0 Arvustused

€19.61 €12.16
Kogus:
  • Kategooria: Uudne & Special Kasutamine
  • Sildid: kõhutants triibuga kleit, bellydance roheline vöö, kõhutants väikesed mündid, bellydance pratica kostüüm, bellydance tarvikud naine, pruun kõhutants, 6 kõhutants, kõhutants tantsu kleit, pluusid bellydance, tops bellydance.

SKU: h16783

1. Toote detailid

Litrid pikkus: 32cm / 12.60" Litrid laius: 90cm / 35.43" Pitsi pikkus: 70cm - 75cm / 27.56" - 30.32" Vöö pikkus: 160cm - 165cm / 62.99" - 64.96" Palun lubage 1-3cm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh (pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

2. Näita toote

3. Firmast

4. Imporditollimaksude

1) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostjate eest. 2) Teil on soovitatav kontrollida teie tolliasutus, et teada saada, mida need täiendavad kulud on enne ostu. 3) Enne allkirja pakett, palun kontrollige, et toode ei ole kahjustatud transportimisel ja seda, kas toode on see.Kui ei ole, siis keeldub alla kirjutamast seda .Juhtus, et keegi varastas toote pakk.Sa ei loeta saanud sobiva toote nii kaua, kui te allkirjastatud pakk.

5. Tagasimakse

1) Me võiks pakkuda toetust ja toetuse taotlusel on saadaval ainult taotlused 14 päeva jooksul pärast maatüki saanud &tagastamise punkt sama tingimus saabunud. 2) pakume 100% raha tagasi, kui element on katki enne saabumist, kõik, mida vaja teha, on saata meile selged pildid, et näidata, et ta on katki.Defektne, tuleb olukorda märganud 7 päeva jooksul pärast sünnitust.

6. Tagasiside

Teie rahulolu ja kommentaarid on meile väga tähtis.Kui sulle meeldivad meie tooted ja teenused, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte.Me hindame seda väga palju.Kui te ei ole rahul, Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Neutraalne või Negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et töötada välja probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Materjal Modaal
Tants Tüüp Kõhutants
Sugu NAISED
Mudeli Number Kõhutantsu Shinning Vöö
Brändi Nimi WOLIMAI

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.