U-kujuline Nina Padjad Mugavad Silikoonist Prillid Padi Non-slip Selge Liim Silikoonist U-kujuline Nina Padjad Õhuke Nosepads DXAA

0
0 Arvustused

€1.53 €1.16
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Prillid
  • Sildid: adhedive silikoon nina padjad, paks nina pad, eyeglassed nina pad, custom nina padjad, prillid sääre osad, prillid retsepti prillid, nonslip silikoon nina padjad, lapse silikoon prillidega, panlees nina padjad, slicone nina pad.

SKU: h158512

U-kujuline Nina Padjad Mugavad Silikoonist Prillid Padi Non-slip Selge Liim Silikoonist U-kujuline Nina Padjad Õhuke Nosepads DXAA

Omadused:

täiesti uus ja kvaliteetne

Mugav & Anti-Slip!Need Silikoon Prillid Padjad Tuua Teile Erinevaid Prillide Kogemus!Tavaline padjad olid lihtsalt valus nina.Nende surve on jaotatud paremaks ja see on kergendus.Lihtne paigaldada.

[ANTI-SLIP] Takistab prillid libisemist oma nina.Väsinud oma prillid libistades alla?Me oleme saanud teie hõlmatud!Need padjad U-kujuline disain, on suurem kontakt pind, millel on hea anti-slip efekti, saab anda oma parema kaitse nina padjad, ja aidata oma prillid istuvad mugavalt ja kindlalt oma nina.

[MUGAVAD KANDA]-pehme silikoonist materjal muudab iga paari prille mugavamaks!Need nina padjad on ideaalne tegemise päikeseprillid, lugejad, või sinine valgus blokeerimine prillid nauditavamaks laiendatud kanda.

[VASTUPIDAVA KVALITEEDI]Need padjad on loodud premium klassi pehmest silikoonist tugev vastupidav materjal, mis on ehitatud viimase.

[LAI ÜHILDUVUS]Täiuslik kõige liiki prillid, lugemine prillid, metall klaasi, ja nii edasi.Suur laste prillid või väiksemad suurused prillide.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Suurus:2x2.6cm/0.79x1.02in,1.5x4cm/0.59x1.57in

Värv:Läbipaistev

Pakett Sisaldab:

10tk/Set Prillid Padjad(2 suurust Valikuline)_

Märkus:

1.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

pikkus(mm) -
Kuju\muster muud
Laius(mm) -
Materjal muud
Päritolu Hiina (Mandri)

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.