Habe Pliiats Filler Veekindel& Higi Tõend Pikk Viimati Habe Pen Habe Filler Pliiats, Pintsel Habe Tugevdaja Kujundamise Vahendid Juuste Pliiats

0
0 Arvustused

€4.78 €1.44
Kogus:
  • Kategooria: Tattoo & Body Art
  • Sildid: kondenseerumine õli täiteava kork, lilly purskkaev pliiats, näo harja qilivo, depilqdor näo juuksed, habe valge küünepliiats, daytona õli täiteava kork, bodysuit mees kujundamine, õli täiteava kork daewoo, harja kuldne pastakas, kõrvarõngad tasuta kujundamisel.

SKU: h15732

Habe Pliiats Filler Veekindel& Higi Tõend Pikk Viimati Habe Pen Habe Filler Pliiats, Pintsel Habe Tugevdaja Kujundamise Vahendid Juuste Pliiatsi Omadused: 1. Lihtne kasutada: Lihtne määratleda, kuju ja parandada kuju kulmud või habe ja täiusliku kontuuri välimus.Nr hajutatud habe enam.

2. Loomulik välimus: Mõeldud remondi-kõik kulmude või habe lüngad nii, et taastatud habe on loomulik ja värske välimuse.

3. Disain on 4 sang-kujuline näpunäiteid, välimus on enam sujuv.Esimene joonista piirjooned habe ja seejärel jätkata ühtlaselt värvi interjöör mööda soovitud kuju.Kohaldamisel, kasuta pehmet-bristled pintsliga määrida, et luua rohkem loomulik välimus.

4. Veekindel ja kauakestev: Vesi-tõend, anti-tõrje ja anti-higi valem, kestab kaua ja säilitab enesekindlust kogu päeva.

5. Habe pliiats on olemas 2 värvi, mis sobiks ideaalselt teie juuste loomulik värv.Pehme pliiats sobib habe ja kulmude kujuga, erinevat tüüpi, pakkudes erialast töökogemust.

Kirjeldus: Nimi: Habe Pen Set

Suurus(cm.):

Must habe pen: 12*2cm+/4.72*0.79 tolli+

Pintsel: 13.8*2,5 cm/5.43*0.98 tolli

Pakkeleht: Habe Pliiats*1

Harja*1

1. Umbes Tagasiside:

1.1 Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

1.2 Tagasiside on MEIE jaoks väga oluline, Nii et palun võtke meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda parimat klienditeeninduse.

1.3 Siis on võimatu, et seda lahendada, kui me ei tea neid! 2. Millised on olemasolevate meetodite maksmiseks?

2.1 võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2.2 Märkus: Teised umbes makse LÄBI see link: https://service.Helpmytask.ee/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

2.4 Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. 3. Aabout Shipping:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO),Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3.2 Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

3.3 pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

3.4 TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

3.5 Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul ?palun võtke meiega kohe.Me jälgida shipping company, niipea kui võimalik ning vastus teile.

3.6 Tõttu, varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

3.7 Müüja ei ole vastutav imporditollimaksu, ostja vastutab selle eest.Mis tahes vaidlus, mis on põhjustatud selle on põhjendamatu.

3.8 BR ostja esitage CPF või CNPJ, see on parem, et sa saad seda ASAP.tänu 4. Tagastamine ja Tagastamise:

4.1 Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva aega, et see tagasi pärast seda saanud.Kui ettevõttest on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.

4.2 Seal on ERANDEID EI tehta!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

4.3 Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjuse.

4.4 Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Helpmytask.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4.5 Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Tätoveering Otsa

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.