Tcare Arch Toetust Ortopeedia Plantar Fastsiit Padi Padi Varruka Kand Kannustab Korter Jalad Ortopeedilist Korrigeerimist Sisetallad Suu Hooldus

0
0 Arvustused

€6.84 €4.10
Kogus:
  • Kategooria: Ilu & Tervis
  • Sildid: padi vanurite hooldamine, eakate hoolduse rin tshirt, raamatud elder care, gumiho näo hooldus, prantsuse naha hooldus, kollane naha hooldus, sephora näo hooldus, uzv näo hooldus, valmont naha hooldus, lingxi näo hooldus.

SKU: h155534

Funktsioon:

1. KIIRET abi: alates arch valu, plantar fastsiit, kannus ja muud arch ja kanna probleeme õrn pakkimise ja usaldusväärne tugi.

2. ARCH SUPPORT: on Mugavalt toetab arch suu valu ja kõrvaldada pronation (jalad sissepoole).

3. ANDMED: Üks paar.Üks suurus, sobib kõige rohkem.Saab kanda sees kõige jalatsid.Pestav ja korduvkasutatav.Allergikutele ja Lateks-tasuta.Riidest sisu: 85% Nylon / 15% Spandex. 100% Mineraalne Õli Geel.

4. TURSE & PÕLETIK: Õrn compression ravi aitab leevendada turseid ja põletikku, mis võib pärssida teie paranemise protsessi.

5. KVALITEETSED GEELI: Meditsiini-klassi geel arch toetab ka anda luksuslik polsterdus ja lööke samal ajal masseerides sisetald iga samm te võtate.

6. PAINDLIK, MUGAV, TÕHUS - Muud arch toetust varrukad võib olla liiga pingul, liiga lõtv, või ei toetanud piisavalt, mistõttu on sõnasõnaline valu osaleda oma pere aktiivset elu.oleme teinud spandex varruka geel padjad, et venitada, et see sobiks teie jalad, viibida kohas koos kallistama paigaldamise sokk, ja teile kauakestev vabastamisega kanna valu, mis pakub plantar fastsiit.

Mida ma saan?

Saate kaks paindlik kangas, geel arch toetust varrukad, et ümbritsev oma sisetald perfektselt pannes TPE geel padi arch oma suu, mis annab täielikku toetust jalad, isegi siis, kui kannad kingad või saapad.Tunda leevendust oma kaared peaaegu koheselt!

Kuidas neid kasutada?

Lihtsalt sisesta oma suu arvesse pehme kangas varrukas, tsentreerimine geel sees ainuke ja teie jalg, pane oma sokid (kallistama-liitmiku sokid, nagu kompressiooni sokid, töö eriti hästi), pane oma kinga, ja sa oled valmis minema!Mehed ja naised tunnevad kiiret abi, kas sa kannad saapad või tennised!

Kuidas nende eest hoolitseda?

Meie spandex, materjal ja geel TPE ortopeedia toetab on lihtne puhastada ja taaskasutada!Lihtsalt pesta varruka seebi ja sooja veega ning lasta õhu käes kuivada.Vältida üle-venitus ja kokkupuudet päikesevalguse eest, et vältida värvimuutust.

Miks on meil erinevad?

Sest Frederick Meditsiini Pakkumise juhivad arstid, oleme võtnud kohustuse teha sa õnnelik klient.Ükskõik mida.

Ei kannata vaikides enam.

Meie arch toetab aitavad teil saada tagasi oma jalgu ja tee asju, mida sa armastad.

Aitab pakkuda sümptomaatiline leevendust:

Plantar Fastsiit

Korter Jalad

Pes Planus

Kand Kannustab

Luu Kannus

Liina Laanemäe Jalatalla Soolatüügas

Labajala valu

Suurus:

Üks suurus, sobib kõige

Pakendi Sisu:

1Pair * Arch Toetust Varrukad

Mudeli Number Arch Toetust
Mitu Tükki COMBO
Toote Tüüp Traksid & Toetab
Dropshipping Jah
Materjal Komposiitmaterjali
Brändi Nimi Tcare
Päritolu Mandri-Hiina
Taotlus Suu
Ühik 2tk/paar
Mõju Pressiteade Valu Haigus

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.