Keraamilised Nail Drill Bit Milling Cutter Elektrilised Pöörlevad Burr Remover Gel Polish Pediküür Soodustingimustel Küünte Aksessuaarid SAXTC01-22

4.5
2 Arvustused

€2.39 €1.44
Kogus:
  • Kategooria: Küünte Vahendid
  • Sildid: erudika nail drill, brocas electric drill, pöörlevad auru vajutage, dewalt metallist drill bit, puuri kiirustada, nail drill geliho, kuku nail drill, kiik puuri, keraamilised drill bit roheline, drill bit panjan.

SKU: h14740

Keraamilised Nail Drill Bit Milling Cutter Elektrilised Pöörlevad Burr Remover Gel Polish Pediküür Soodustingimustel Küünte Aksessuaarid Varre Läbimõõt:3/32"(2.35 mm) Materjal: Keraamika Värv:Kollane / sinine / must Pakend:1tk Nail Drill Bits MÄRKUSED: 1. Vaadata küünte bitti enne kasutamist. 2. Kandke alati silma kaitsvaid kaitseprille. 3. Ainult professionaalseks kasutamiseks. 4. Mitte kasutada, kui see on maha kukkunud. 5. Hoida lastele kättesaamatus kohas. 6. Desinfitseerige küünte bitti pärast kasutamist.

Märkus: Me ei saa laiendada kaitset perioodi kohta, siis palun võtke meiega ühendust, kui vaja Shipping

1)Palun esitage õige aadressi pärast teie makse 1-2 päeva jooksul.

2)Kõik standard makstud logistika meetodid (koos registreeritud) meie laos on standard müüja meetod, mille jälgimist toimetatakse, ei pruugi logistika meetod valida.Me kõik põhinevad tegeliku olukorra, et automaatselt aidata teil valida kõige sobivam standard shipping võimalus saata see välja.

3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Air Cargo, eesti Postiga on toetatud.Tavaliselt see võtab 20-50 tööpäeva saabumise Air Mail ja kestab 3-10 tööpäeva Express.

Tasumine

1)Me nõustuda ainult Tingdeposiidileping -, Krediitkaardi -, Lääne-Liidu.

2) tollimaksud, kohalikud maksud ja tasud, mis ei ole hõlmatud esemed hind või laevandus tasu.me püüame oma parima, et teiega koostööd, et lahendada see sujuvalt ja mingit vaba dokumente, kui on mingeid kulusid, see on ostja vastutusel.

Tagasi

1)Defektsed tooted tuleb tagastada 30 päeva jooksul alates päevast, kui te paigutatud tellimuse.

2)See võib aega võtta kuni 7 tööpäeva protsessi oma naasta pärast saame oma toodet.Ostja on vastutav kõikide täiendavaid laevandus tasud.

Tagasiside

1)Teie Tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit annavad palju tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.

2) Palun võtke meiega ühendust enne anda neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Püüame oma parima, et probleem lahendada ja annab teile õnnelik shopping meeleolu siin.

Täname, et külastate!

Värv Kollane/Sinine/Must
Materjal Roostevaba Teras
Päritolu Mandri-Hiina
Disain keraamilised nail drill bit
Mudeli Number SAXTC01-22
Kasutamine Pöörake Burr Kutiikul
Staatus Surnud Naha Küünenaha Puhas
Mitu Tükki Üks Ühik
Varre Läbimõõt 3/32"(2.35 mm)
Funktsioon 2 nail drill, pediküür, hambaravi puurida, Maniküür
Suurus 1pcs
Brändi Nimi MAGUS TREND
punkt Väike Koonus/Väike Barrel Pall/XS Barrel Palli
Funktsioon nõela lõikur
Juhataja Suur Barrel/Barrel Pall/Väike Leek/Tirch Silinder/Taper Radus
Tüüp Elektrilised Maniküüri Eemaldamine Geellakki Tööriist

2 Arvustused

Anonymous -2022-08-11
4

kõik on hästi

Anonymous -2022-10-07
5

Saabuvad kiiresti kirjelduse järgi, aitäh müüjale.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.