12 Box Set Neon Küünelakid Puuder Lauvärv Tolmu Fluorenscence Mõju Küüned Glitter Pigment Chrome Tolmu DIY Küünte Sära Decor Tolmu

5
1 Arvustused

€6.01 €2.94
Kogus:
  • Kategooria: Küüned Art & Tööriistad
  • Sildid: box set neoon, Küünte pulber, kuma pimedas pulber, pulbrid, küünte, küüned tooted.

SKU: h14293

Punkt Seisukord: 100% Uhiuue

Värvid: Nagu pildid näitavad

Neto Kaal: Umbes 1g/box

Kogus: 12 Boxess

Mittetoksiline : Meie värvi küünte pulber on mittetoksiline , see on eredavärvilised pigment, mida saab kasutada gradient küüned, kuid EI saa kuma pimedas.Tavaline päevane tingimustel see pigment on eredavärvilised ja on nähtav Pulber.

Värviline: Akrüül küünte pulber on 12 kõige trendikad toonid, erksad värvid rahuldada kõik oma valikuid, nail art.saate rakendada eri värvi, et luua ilusaid maniküür oma nõudlust.

Lihtne Kasutada: hoidke oma küüned puhtad, kohaldatakse kiht baasõli, siis kandke õhuke kiht küünte pulber, lõpuks kohaldada kiht mantel õli.See väga lihtne toiming, vaid paar minutit, et saate teha head tööd seda oma küüned kaunistused.

Lai Rakendus: värviline pulber küünte sobib kohaldada UV geel küüned, akrüül küüned, looduslikud küüned jne, abivalmis DIY vahend küünte art design.Samuti saate rakendada seda vastavalt oma silmi, oma nägu ja osa kehast, et anda teile rohkem kauneid efekte.

Soe Teade : küünte pulbri purk tihedalt kork ja suletud heas seisukorras, et vältida pulber sõidavad välja, palun avage purki kork ettevaatlikult, et vältida küünte pulber sõidavad välja ja põhjustada tarbetut kadu.

Kogus 12
Mitu Tükki COMBO
Toote Tüüp Küünte Sära
Brändi Nimi MAFANAILS
Materjal Neoon Küünte Pulber
NET WT 12 Pudel
Mudeli Number Fluorenscence Mõju Küüned Glitter
Päritolu Mandri-Hiina

1 Arvustused

Anonymous -2022-08-09
5

Väga ilusad värvid ja palju sisu

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.