10Pair/set D Kuju Räni Nosepad Anti-slip Prillid Nina Pad Prillid Prillid-Tarvikud

0
0 Arvustused

€1.75 €1.19
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Prillid
  • Sildid: adhedive silikoon nina padjad, eyeglassed nina pad, smith päikeseprillid rattasõit, prillid sääre osad, prillid retsepti prillid, jatt julia film, panlees nina padjad, silla nina padjad, liansan prillidega raamid, jope split oakley lunette.

SKU: h138323

USD kohta 0,92 / paari /palju, 1 on See 10 tükki nina padjad.Need nina padjad sobivad prillid, päikeseprillid, prillid, jne., võimalik sobitada igasuguseid plaat optilised raamid, plastikust raamid, jne.

Nina padjad võivad mitte ainult suurendada kõrgus, mis teeb prillid sobivad sulle rohkem, kuid ka vältida tõsta, andes sulle uusi prille kannad kogemus.

Omadused

- Värv: Valge.Läbipaistev

- Materjal: Silikoon.

- Suurus: 19*8*1mm

- Nina padjad on isekleepuvad lihtne rakendus ja pikaealisuse, lihtsalt koorida ja jääda neid teie prillid, ja te saate neid rakendada kihtidena, kui te arvate, et see on liiga õhuke.

- Prillid nina padjad on ühekordselt kasutatavad, ja mõjutatud vee, temperatuuri ja nad tuleb vahetada regulaarselt.

- Nina padjad võivad mitte ainult suurendada kõrgus, mis teeb prillid sobivad sulle rohkem, kuid ka vältida tõsta, andes sulle uusi prille kannad kogemus.

- Need nina padjad sobivad prillid, päikeseprillid, prillid, jne., võimalik sobitada igasuguseid plaat optilised raamid, plastikust raamid, jne.

1 x komplekt 20pcs(10pairs) Prillid Nina Padjad

Laius(mm) 8
Brändi Nimi Maxrrh
Kuju\muster Ovaalne
Materjal Silikoon
Päritolu Mandri-Hiina
pikkus(mm) 19

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.