50 Lehekülge Diamond Maali A5 Märkmik DIY Mandala Erilise Kujuga Teemant Tikandid ristpistes A5 Märkmik, Päevik Raamat

0
0 Arvustused

€17.99 €10.79
Kogus:
  • Kategooria: Nõela, Kaunid Kunstid & Käsitöö
  • Sildid: puzzle täiskasvanute mandala, mood maali sülearvuti, diamond väike sülearvuti, erilist diamond maalid 4tk, üksikute mandalad, magnetilise luku drapery, diamond maali lapsed licorne, diamond maali tööd, diamond maali mandala om, kokkuvõte teemant maali diy.

SKU: h13735

DIY Loominguline Erilise Kujuga Teemant Maali Sülearvuti Loomade Päevik Raamat A5 Märkmik, Tikandid Diamond ristpistes Käsitöö Kingitus Omadused : DIY maali, leidlikkus, lakk vaiguga, unikaalne läige vaik litrid on pimestav, paistab valgus, see on praegu kõige populaarsem DIY kaunistused.Spetsifikatsioonid: Materjal: Raamat + Vaik Rhinestone Erilise Kujuga Puuri Suurus: 21X15CM Diamond tüüp: Osa puurida Nõuanded: See on DIY diamond maali, ei ole lõppenud, teil on vaja täita see ise.Märkused: 1. Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh! 2. Palun lubage 1-3cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.Kallis ostja, kui te ei ole rahul meie toodete ja teenuste palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, siis me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.See on meie jaoks väga oluline ja tänu oma arusaam.

Tänud tulemise eest ja on tore päev.Me kasutame EMS /Helpmytask.ee Standard Shipping/Hiina Post Air Mail/CPAM/Fedex vastavalt oma asukoht,ja sa saad jälgimise numbri jooksul 1-5 päeva pärast sünnitust.

Me teeme seda koostöös suur logistika pakkujad, nagu Singapuri Postitust, Correos, Posti Soome, SPSR, DHL ja teised.Kui teil on vaja, et palun võtke meiega ühendust, et valida.

1.Meie teemant värvi.

Mida suurem suurus, seda rohkem värvi.

2.Lõpetanud maali on täpselt sama nagu algses pildil?

Seal on värvi vahe, kui teemandid tootmise,kuid meie disainer püüab parima, et teha oma foto paremini, ka on suurus (1-2cm)erinevus lõuend.

3.Kuidas teha, kui meil puuduvad teemandid?

Meil on 20-30% rohkem teemante iga pakk, meil on hea kvaliteedi kontroll, kui olete leidnud puudumise teemandid,me saadame teile tasuta.Võtke meiega ühendust sõnumi või trademanager.

Väline Pakend Paberkott
Brändi Nimi TAKEWEALTH
Teemant Kuju Ring
Raam Jah
Materjal vaik
Toote suurus A5
Kleepides Ala Täielik
Muster Tüüp Portree
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
toote nimetus Diamond Maali Sülearvuti
Vorm Üksik
Stiil euroopa
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Komplekt Tüüp Jah
Kasutamine Diamond Maali Sülearvuti
Värvide arv 1-30

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.