Stereo, MP3-Mängija 2,4-Tolline LCD Värviline Ekraan, Digitaalne Signaali Saade Adapter Bluetooth-ühilduva 5.0 DAB Raadio Vastuvõtja Auto

3
2 Arvustused

€59.38 €30.88
Kogus:
  • Kategooria: Kaasaskantav Audio & Video
  • Sildid: stereo mp3 mängija, xhdata d 808, Harilik SOOMUSLEST, kõik bänd raadio vastuvõtja, dab raadio tuuner kodu, FM-Raadio.

SKU: h13686

Stereo DAB Raadio 2,4-tolline LCD Värviline Ekraan, Digitaalne Signaali Saade Adapter Bluetooth-ühilduva 5.0 Digitaalsetele Raadio-3,5 mm-Auto

Funktsioon:

1. Upgrade: Signaali parandamiseks, mitu ülesannet: te saate eelseadistatud 40 lemmik raadiojaama, 13 keeles, mitme aja näit mõju, ooterežiimi ajal, pimenduspilt, taastada tehase seaded ja helistamine kui telefon on ooterežiimis.

2. Vastuvõtja: See masin on DAB/DAB+ vastuvõtja BT-mängija, mobiiltelefoni käed-vaba-ja MP3-mängija

3. Käigukast: traadita saatja DAB/DAB+ raadio edastab kaudu FM-oma originaal autoraadio võimendi.Kõnede vastuvõtmiseks ja muusika voogedastuseks, et teie auto raadio Bluetooth-seadmega, mis toetab lugemine, muusika TF-kaart.

4. Line-out funktsioon: Ühendada AUX-in auto parima heli kvaliteedi.See digital audio broadcasting seadmed vastavad täielikult DAB ETSI 300 401 standard.Toetust ETSI TS102 563 DAB+ standard.

5. Märkus: Käesolev toode on vaid saadaval Euroopas ja Austraalias.

Kirjeldus:

Sertifikaadid: CE,

Päritolu: Mandri-Hiina

Funktsioon: Sisseehitatud Kõlar

Liik: harilik soomuslest,FM -

Stiil: Tabletop

Mudeli Number: DAB Raadio

Ekraan: Jah

Pakend: Jah

Bluetooth-ühilduv: Jah

Korpuse Materjal: Plast

Nimi: Digitaalne raadio

Mudel: BP-C6

Värv: Must

FM edastamise sagedus vahemik: 87.5-108MHz

PEP sagedusala: 170-240MHz

Saada tundlikkus: -99dBm

LCD värviline ekraan: 2,4-tolline 320X240 pikslit

Bluetooth-ühilduva versiooni: V5.0

DC-in: Micro USB 5V

Stereo kõrvaklappide väljund: 3,5 mm

Antenni sisend: MCX liides auto aktiivse film antenn, 3 meetri joone.

Temperatuur: 0℃ - 45℃

Säilitustemperatuur: -20℃kuni -70℃

Mõõtmed: 84x58x24mm/3.31x2.28x0.94in

Kaal: 200g

PEP Antenni Paigaldamise Juhend:

On oluline, et DAB, antenn on paigaldatud õigesse kohta, see on tavaliselt kinnitatud esiklaasi või ülemises vasakus või paremas ülanurgas auto.

Mõned esiklaas kaitsjad on metall materjali, mis võib nõrgendada signaali, see on kõige parem eemaldada väike töö tehtud üks antennide asukohad.

Toote kirjeldus:

1. PEP on kolmanda põlvkonna ringhäälingu pärast seda, AM-ja FM-traditsioonilise ringhäälingu analoog - digitaalsignaali ringhääling.Tema välimus on revolutsiooni ringhäälingu tehnoloogia.Digital audio broadcasting mitte üksnes edastab heli, vaid ka asjakohane teave (teeoludega, ilm, uudised, jne.), ja isegi pilte.Lisaks tugev anti-müra ja anti-interferentsi võimeid, edastatud signaali sumbuvus on ka väike, nii et ülekande kaugus digitaalsete raadiojaamade saab kaugemale ja katvuse määr on laiem.

See annab CD-taseme stereo heli kvaliteedi, ja on võimalik saavutada "kristallselge" audiophile-tasemel heli kvaliteet, eriti sobilik ringhääling "klassikaline muusika", "sümfooniline muusika", "popmuusika", jne.See on väga populaarne professionaalsed muusikud, muusika harrastajatele ja lemmik audiophiles!

See on eelised anti-müra, anti-interferentsi, anti-raadio laine levimiskiirus ja pleegib, sobib kiire mobiilse vastuvõtu, jne., kvaliteedi tagamiseks signaal, kui määratud, teha ja liigutada.

2. Suurim erinevus DAB ja traditsioonilise ringhäälingu (FM, AM), on see, et lisaks sellele, et PEP on CD-kvaliteediga edastamise kvaliteedi ja tehnoloogia, PEP on ka võime vastu võtta mms-teabe, sealhulgas teksti, andmeid, pilte, pilte ja isegi reaalajas ajakohastatud teavet.Seetõttu, kohaldamise PEP ei piirdu ainult heli edastamiseks (Audio Broadcast) teenus, kuid mis veelgi olulisem, et andmete audio ja video teenuse (Andmed, Ringhäälingu -) teenus.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Paketid:

1 X DAB Raadio

1 X Autolaadija

1 X Sõiduki Aktiivne Antenn

1 X USB Kaabel

1 X Sulg

1 X Instruktsioon

1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

bluetooth Jah
Brändi Nimi ALLOYSEED
Sertifitseerimine CE
Stiil Tabletop
Funktsioon Sisseehitatud Kõlar
Päritolu Mandri-Hiina
Mõõtmed (L X K X S) 84x58x24mm
Tüüp Harilik SOOMUSLEST, FM
Ekraan Jah
Pakett Jah
Korpuse Materjal Plast
Mudeli Number DAB Raadio

2 Arvustused

Anonymous -2022-10-17
1

Ma ütlen teile, ma ei saa, pakett, seal oli viga.

Anonymous -2022-11-13
5

Suur DAB+ raadio. Töötab väga hästi.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.