Ohutu Silikoon Vagiina Pinguta Kegel Exercise Ball Ben Wa Palli Kliitori Massager Sugu Mänguasjad, Naiste Magnet Geisha Palli Smart Palli

0
0 Arvustused

€5.48 €3.84
Kogus:
  • Kategooria: Sex Mänguasjad
  • Sildid: massager vagiina kegel, silikoonist vibraator kegel, silikoon mänguasjad kegel, kegel naiste kingad, kegel kellad, peenise rõngad kegel, valdkonnad kegel väristama, juhul kegel, massager kegel valamu, super kegel aluspüksid.

SKU: h12873

Silikoon Kegel Palli Ben Wa Palli Vagiina Pinguta trenažöör Tupe Geisha Palli Smart Palli Vibraator Täiskasvanud Sugu Mänguasjad, Naiste

Värv: Roosa, Sinine, Kollane

Suurus: 3.5*15.5 cm, 70g

Meterial:Silikoon , Sisemine magnet Magnet kegel jõulukuul, et aidata naistel pinguta tuppe

Tupe Palli Kasu: 1.Lõõgastav tupe lihased, mis võimaldab vagiina, et olla rohkem avatud.See on abi naistele, kes kogevad valu seksuaalvahekorra ajal või vaagna eksamid 2.Suurendada seksuaalset erutust 3.Improveing naise võimet saavutada orgasm 4.Parandada vereringet vagiina. 5.Üha tupe tooni ja määrimine.

Tööpõhimõte kegel pall: kegel pallid funktsioon õõnes disain sisemise metallist kuulid , mis tekitavad kerget vibratsiooni , kokkupõrkamise pind kegel palli, kui sa kõndida.joosta või ujuda, vibratsioon stimuleerib oma PC lihaseid ja aitab see kahaneb, pinguta ja kinnita ots ümber oma Kegel Pallid, nii, et pallid ei tõsta välja .see, kuidas kegel pallid kasutada oma vagiina.

Inimesed, kes vajavad kegel on ball: Sünnitus naiste Seksuaalset ajalugu on üle kolme aasta,Sageli sugu

Smart palli nimetatakse tupe kangi või tupe voga palli, on see tavaliselt kasutatakse naiste poolt, see teeb tupe pinguta, läbi kehalise liikumise pallid, Kui selle sees , seal on rohkem ja rohkem naisi saada, probleeme tupp lõdvaks, see on kasulik neile, et lahendada seda probleemi Silikoon Magnet kegell pallid on üks selline nutikas pallid ,see oleks kättesaadav kõigile naistele, see aitab neil saada elastne, pinguta rohkem määrdeaine, ja see oleks parem tunne orgasmi seksuaalelu pärast kasutamist need pallid

Funktsiooni magnet kegel pallid 1.aidata raku vagiina on ainevahetus aktiveerub, seetõttu jäätmete rakkude ja kahjuliku materjali lihtsam eritub. 2.aidata vereringet tupe seina ja parandavad mikrotsirkulatsiooni 3.Aidata põletik taandunud, kõrvaldab paistetuse ja valu, põletik 4.parandada hapniku kandevõime punaste vereliblede ja vähendavad vere viskoossust 5.Suurendada ja parandada kontraktiilse funktsiooni, vagiina , parandada tugevus vagiina 6.Suurendada võimet anti-vananemine,viivitus värvi pimedatest ja lõõgastust vagiina.

See võtab vaid kaks sammu Taastada tütarlapselik kompaktsus Lihtsalt vaja panna kuulid tuppe, lihas on saada kasutanud.Meetodi rakendamine 1.kehtivad vee baasil määrdeaine, pall või tuppe 2.Lahja diivanil või voodis ,avatud, jalad, push palli sisse tuppe aeglaselt. 3.Pärast panna see ,mida saate teha mõned excercises, nagu kõndimine ,ujumine ,teevad kodutöid ja nii edasi.Magnetilised palli põrkuvad sisepind, kui olete liikuvad 4.Puhastage see enne ja pärast kasutamist koos antibakteriaalsed seep ja desinfitseerimine kreemiga.lase kuivada.

sugu mänguasi naistele Ben Wa Palli Vagiina Pinguta Trenažöör
Brändi Nimi NoEnName_Null
Sertifitseerimine CE
Kliitori Massager Ohutu Silikoon Smart Palli Vibraator Kegel
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number LQ5

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.