Unisex Mood Päikeseprillid 9 Värvi Päikeseprillid Mehed Naised Polariseeritud Päikeseprillid Retro Klassikaline Disain Prillid

0
0 Arvustused

€18.92 €11.36
Kogus:
  • Kategooria: Meeste Prillid
  • Sildid: mens polariseeritud päikeseprillid meestele, oem meeste päikeseprillid, xiaomi suured päikeseprillid, jk päikese prillid, elbru prillid meestele, jmt päikeseprillid, naiste beez päike prillid, kuld rayban, ivsta polariseeritud päikeseprillid, päikeseprillid meeste päikeseprillid.

SKU: h125642

Rui Hao Prillide Brändi Klassikaline Disain Polariseeritud Päikeseprillid RH168#

Omadused:

Juhi päikeseprillid ideaalne juhtimisstiil, jalgrattasõit, jooksmine, mängida rannavõrkpalli, teed talvel, sport, paadisõit, kalapüük, ja mis tahes muud spordialad, mida võib ette kujutada.

Loodud, et kaitsta oma silmad alates UV400 eest

Alates täpset tähelepanu kvaliteeti ja üldine disain, need päikeseprillid on teie parim valik.Me oleme absoluutselt veendunud, et teie rahulolu, mis on, miks meil on parim garantii ja tagasisaatmispoliitika Helpmytask.ee.Palun vaadake meie tingimusi lähemalt.Toote Spetsifikatsioon Mudel Number: RH168 Brand: RUI HAO PRILLID Sugu: Unisex Stiil: Klassikaline Retro Disain Raami Materjal: Plastik Objektiivi Tüüp: Polariseeritud Objektiivi Kaal: 32g Värv: 1 C/ C2 / C3 / C4 / C5 / C6 / C7 / C8 / C9 (Vt pilti), TOOTE MÕÕDUD: A: Raami Laius: 145mm B: Vertikaalne kõrgus: 50mm C: Silmade Laius: 61mm D: Silla Laius: 15mm E: Temple pikkus: 139mm F: Raami Sees laius: 139mm Pakend: 1 Päikeseprillid , 1 puhastuslapid, 1 Juhul Teade:

1. Tänu käsitsi meansurement , 1-3 mm erinevuste suurust on lubatud.

2. Kuna Arvuti Monitor ja brauseri erinevusi ,siis on värvi erinevusi.

3. Kui sul on mõni küsimus või on rahul toodetega, teha vabalt võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet .me püüame anda teile vastuse 24 tunni jooksul!

C1

C2 C3 C4

C5

C6

C7

C8

C9

1. Me laev maailmas.Tarneaeg võib varieeruda, olenevalt saaja asukohast. 2. Esemed saadetakse jooksul 48-72 tunni jooksul pärast kustutatud makse. 3. Pakendi lennupostiga lükkub 5-10 päeva, mõnikord ka põhjus lennud, custom teemad või Jõulud rush 4. Rahvusvahelise kiirustada.tellimuste eest vastutab ostja on mis tahes kohaldatava imporditollimaksu, kohalikud maksud kui ka KÄIBEMAKSU.Palun kontrollige oma tolli enne ostu. 5. Iga kiireloomuline saadetis, palun kasutage Express saadetiste nagu EMS ,TNT, DHL VÕI selleks, et mitte põhjustada mis tahes viivitus (see võtab 3-7 tööpäeva üle kogu maailma)

Me püüame saavutada 5-tärni klienditeenindusega .Kui teil on küsimusi või ei ole täidetud , siis palun andke meile teada seda enne, kui teie tagasisidet .Meie Klienditeenindus personal tervitada teid e-posti või helistage meile.Püüame vastata kõigile küsimustele ja lahendada probleeme nii kiiresti kui võimalik.Siiski, kuna suur maht päevas sissetulevaid e-kirju ja ajavööndi erinevus, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.Palun lubage 1-2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

1. Kui teil on vigane kirje, mida soovite tagastada või ümber vahetada, siis palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul alates teile saadetis. 2. Kui punkt oli ostetud vea ja saatnud tagasi raha tagasi, varude taastootmise 20% tasu, mis toimub. 3. Kahjustatud ja kasutatud esemed ei anta tagasi. 4. Laevanduse kulud ei kuulu tagastamisele. . 5. Punkt tuleb tagastada kasutamata, töökorras, originaal pakend. 6. Klient vastutab postikulud tahes tagastatakse esemed. 7. Kui tagasi punkt on osutunud töö ka pärast katse, peaks kliendil võtta kõik kulud, mis on 8..Kliendid peavad saatma kauba tagasi originaalpakendis enne saada kogu toetust 9 ostes antud toote nõustud automaatselt meie eeskirjade ja tingimustega.

***** Ostjad on vastutav ainult tagasi laevandus tasu garantii esemed.

Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et te saada meie (müüja) return aadress ja kirjutada "kingitus", mis käsitleb toimetaja detail lehel.Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetada neid või annavad toetuse ASAP.

Raami Materjal Plast
Prillid Tüüp Päikeseprillid
Sugu MEHED
Toote Tüüp Prillid
Stiil Ristkülik
Objektiivi Kõrgus 50mm
Läätsede Materjal Polükarbonaat
Läätsede Optilise Atribuut UV400, PEEGEL, Anti-reflective, Polariseeritud
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Brändi Nimi RUI HAO PRILLID
Objektiivi Laius 61mm
Mudeli Number RH168

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.