Caline DCP-03 DEVILFISH Chorus & Viivitus 2-in-1 Kitarr Mõju Pedaali True Bypass Electric Guitar Osad ja Tarvikud

5
3 Arvustused

€60.12 €50.50
Kogus:
  • Kategooria: Keelpille
  • Sildid: mooer mõju pedaalid, elektri-kitarrid, ios-pedaal, delay pedaal vintage, hinded electric guitar, caline pedaali power, textis kitarr, national electric guitar, pedaali fiat viivitus, byffer kitarri pedaal.

SKU: h11932

Caline DCP-03 DEVILFISH Chorus & Viivitus 2-in-1 Kitarr Mõju Pedaali True Bypass Electric Guitar Osad ja Tarvikud

Kirjeldus:

Caline DCP-03 Devilfish Chorus/Delay - Saada valmis ujuda sügavale koopad moduleeritud kajasid ja vee viivitusi koos Devilfish.Paremal pool on, et klassikaline usaldusväärne koori mängijad on kasvanud armastus aastate jooksul.Vasakul on meie klientide lemmik lükata Vaimu Vihm reverb viivituseta.Kahe kõlas nii maagiline individuaalselt meil oli panna neid koos ühes kohas.Ocean nagu toonid jalad...sukelduda.

Vasakul Viive: Sinise Ookeani see on tõesti lihtne kiiresti dial mõnel suur viivitus toonid õigus karbist välja.See on uskumatult loomulik kõlav ja laseb toon oma kitarri sära kaudu.Kui CP19 on kuni 600ms viivitus ja kui seda kasutatakse koos Korda saab kasutada, et luua kas laksu tagasi mõjud või standard viivituseta.

Paremal pool Refrään: Puhta analog chorus heli

Tehnilised andmed:

Materjal: Alumiinium

Signaali Sisend: 1/4"Mono Pesa

Signaali Väljund: 1/4"Mono Pesa

Toide: DC 9V center negatiivne

Voolutarve: 100mA

Toote Mõõtmed: 12*9.2*3.8 cm

Kaal: 0.43 kg

Värv Valge
Brändi Nimi Caline
Mudeli Number Caline CP-19 Blue Ocean Viivitus + Azor refrään
Kaal 450g
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Mõju

3 Arvustused

Anonymous -2022-08-01
5

Ma olen AMASED kui hea see on (raha eest). Mina olen BASS-mängija, nii et ma olin end seda läbi BASS. See toimib hämmastavalt hästi. Koori meenutab mulle odav reap-off MXR M134, seda ei EBS UniChorus (mis on parem), aga ma eelistan seda, et BOSS CEB-3. Hea töö. Viivitus on mingi EHX Mälu Mänguasi kloon. Lihtne, lihtne navigeerida. Ei töö. Üldine pedaali on mugav, ilus, naistepuna iga dollar sa kulutada seda. NEGATIIVNE POOL: aku sahtli pardal oleks TORE.

Anonymous -2022-12-13
5

Kena chorus/delay pedaal

Anonymous -2022-09-22
5

Pedaal tuli väga hästi pakitud, väga kõrge kvaliteedi nii heli, nagu ehitus. Oli üsna muljet kvaliteedi lükata ja koori. On tõesti, orgaanilised ja väga lihtne timbrar. Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Samuti saabus kiiresti, 10 päeva jooksul, Sao Paulo, Br.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.