LAN PALACE boutique pulm ehted seatud suured lilled Korsett Austria crystal kaelakee ja kõrvarõngad pulmad vaba shipping

0
0 Arvustused

€53.88 €40.41
Kogus:
  • Kategooria: Ehted Komplekti Ja Rohkem
  • Sildid: kaunid ehete komplektid, kullatud, ehete komplekti kuld tai, kuld liblikas ehete komplekti, brändi lill ehete komplekti kuld, sterling hõbe ehted komplekti, ehted prognoositud komplekti kuld, austria kristall helmed 1000pcs, beebi poiss ehete komplekti sinine, austria kristall helmed 5mm, komplekti austria täis kristallid.

SKU: h11729

Kaubamärk:Lan Palace

Punkte: Ehted komplekti stud kõrvarõngas+kaelakee (Originaal boutique)

Värv:Kuldne

Kaelakee Suurus:46cm

Kaal:205g

Materjali:kullatud, Vase sulam/Klaas/Rhinestone ( Värvi säilitamine pinnatud)

Stiil:Romantiline ja Mood

Märkus:Värv on veidi erinevad reaalsed esemed, sest kaamera ja ekraan

plaatinaga plakeeritud+valge AB

Kullatud+valge AB

plaatinaga plakeeritud+valge

pilte Apple ' i mobiiltelefoni alusel loomulik valgus

Seal on eri laevandus meetodeid, et valida

1.Saadame kõik meie objekte maailmas on 7 päeva jooksul, mida EMS/DHL/UPS või Hongkong Post/Hiina Postiga,saatmise viis sõltub kulud kokku. 2.Mõnikord võib see võtta kuni 4-7 nädalat tõttu range kohandatud Kontrolli. 3.Meie hind ei sisalda maksud,KÄIBEMAKSU või muid varjatud tasusid. 1.Meil on väga lahke ja aus müüja, kogu teie rahulolu on alati meie parimad soovid.Kui teil on probleeme meie esemed, palun võtke meiega ühendust. 2.Kui olete rahul meie üksused ja teenust,palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet, kus 5 TÄRNI ,me hindame seda. 3.Iga tagasiside klientidelt on äärmiselt oluline meile.5 TÄHTE positiivset tagasisidet, mis aitab parandada meie toodete ja teenuste.

1.Kui te olete rahulolematu, mille punkt meie teenust,siis palun võtke meiega ühendust esiteks,me püüame oma parima, et nendega toime tulla teile asap. 2.Mis tahes küsimusi, võtke julgelt minuga ühendust, Me vastame teile hiljemalt 1 tööpäeva jooksul, välja arvatud nädalavahetus & pühad.

Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus.Usaldage meid, Iga küsimus saab lahendatud. 1.Kui tooted ei ole sama, kirjeldus või katki transit.Kui te näita pilti meile.me saata või tagastab raha teile. 2.Mingil põhjusel te ei ole rahul esemed,võtame tagastused ja vahetused 7 päeva jooksul pärast olete saanud oma toote ja te peate maksma tagastamise merevedude kulusid. 3.Kui objekt on vigane,Palun andke meile kohe, et asendamine või remont,Kui asendamine ei ole saadaval, siis toetust antakse välja originaal makseviisi

Sündmus Kaasamine
Lisada Täiendav Kirje Kirjeldus kaelakee/earrigs
Metallide Tüüp Vase Sulamist, vask
Pakett Hästi pakitud OPP kott
Stiil Classic
Trahvi või Mood Mood
Toote Tüüp Ehete Komplekti
Päritolu Shanghai Hiina
Kuju\muster TAIM
Keskkonnastandardite Euroopa & Nikkel Plii Kaadmium tasuta
Mudeli Number LPS0028T
Brändi Nimi LAN PALACE
Sugu lovers', NAISED
Värv Kuldne/plaatinaga plakeeritud
Ehete Komplekti Tüüp Kaelakee/Kõrvarõngad
Materjal klaas

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.