KES WW2 Solider Relvi ehitusplokid Mini Sõjaline Relv Joonis Aksessuaar AKM RPG Armee Tellised Osa USA saksamaa Nõukogude Lapsed Mänguasjad

4.70
0 Arvustused

€4.29 €3.00
Kogus:
  • Kategooria: Mänguasjad Ja Hobid
  • Sildid: ehituskivid, lego relv, lego, lego mootorratas, osad, lego armee.

SKU: h10751

Toote Detailid:kaks Mini-gun värv mudel ehitusplokk

Meeldetuletus:alustalaks komplekt sisaldab väikeseid osi.Palun olla ettevaatlik, kui kokkupanek.Lapsed alla 8-aastased peavad mängima täiskasvanutele.

1. Toetada Hulgi.Kui soovite osta suur hulk kaupu, võite meiega ühendust ja me pakume teile soodsamad hinnad ja parem transporditeenused.

2. Drop Shipping.Meil on võimalik saata kaup otse oma klientidele ja luban, et ei jäta meie teabe talletamiseks.

3. Ostu Agent.Kui teil on tooted, mida soovite osta, aga meie pood ei müü neid, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega ja meie töötajad aitavad teid.

4. Kohandamine(KES OEM ODM).Meil on suurepärane disain meeskond ja täiuslik masinad ja seadmed.Kui teil on kohandatud vajadustele, saate selle võtke meiega ühendust.Me ei saa toota minifigs,kostüümid ja ehitusplokk trükkimine.

1. Tarneaeg.Paketid saadetakse tavaliselt 48 tunni jooksul.Lubame, et saata pakette 7 päeva jooksul.

2. Et kaitse kord.Kui teie, et kaitsmise aeg on umbes lõpeb, kuid te ei saa pakett, palun võtke meiega ühendust, me laiendada, et kaitse sinu jaoks aega.

3. Logistika valik.Meil on kaks peamist võimalust logistika, esimene Cainiao Super Majandusele Ülemaailmsel,See on odav, kuid see võtab kaua aega, et transpordi-ja ei saa kontrollida, logistika.Seal on oht kaotada paketid;teine on Helpmytask.ee Standard Laevandus,logistika-hind on kõrgem, kuid transportimise ajal väheneb ja logistika teavet saab jälgida.

4. Muuda aadressi.Saadame paki järgi, aadress, tellimuse, nii et kui teil on vaja muuta aadressi, võtke palun ühendust klienditeenindusega aega, enne kui toimetame kaupa.

5. Toote puudus.Me kontrollime pakett enne sünnitust.Kui te leiate kõik kadunud esemed pärast kauba, võite meiega ühendust võtta ja me anname teile asendamist või raha tagastamist.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke positiivset tagasisidet ja viis tärni.

Kui teil on küsimusi meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega palun ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.

Sugu Poisid
Armee 3 Vene Sõdurid Relvad Plokk
Omadused Minifigs Tarvikud Tellised
Materjal Plast
Sertifikaadi Number 66202330686BVSHTYR1
Plastist Tüüp ABS
Plastikust Ploki Kuju Self-Locking Tellised
Päritolu Mandri-Hiina
Soovitan Vanus 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Hoiatus Väikeseid osi. Lämbumisoht!
Armee 2 USA Sõdur Relvi Plokk
CE Sertifikaat
Sertifitseerimine CE
Ean - No
Brändi Nimi BRICKPANDA
Armee 1 Saksa Sõdur Relvi Plokk
Mudeli Number 2202-1
Stiil Teise Maailmasõja Sõjaline Mänguasjad
Ploki Suurus Väike ehitusplokk(Ühilduvad Lego)

0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.