Auto Fob Signaali Blokeerija Faraday Kott Signaali Blokeerimine Kott Signaali Blokeerimine Kott Varjestus Kott Rahakoti Puhul Ma D Card/Auto Võti

5
2 Arvustused

€6.67 €5.34
Kogus:
  • Kategooria: Sisustuselemendid
  • Sildid: borrego võtme kate, yesetn kett kott, taskud itaalia ehtne nahk taskud, kotid faraday, mac valdaja, kaart rahakoti juhuslik, albaania auto võti, tüüp kõver mõttes shapers, päikese blokeerija auto, määratlemata püksid.

SKU: h102003

Omadused:

1.Vargusevastased Disain: See faraday võti fob protector puuri pakub täielikku signaali blokeerija, mis takistab vargad pealevõtmine ja edastades signaale oma võti fob, mis suudavad tagada oma auto ja kilp break-ins ja võtmeta süüde varguse eest.

2.Suurepärane Kingitus: Faraday kast on rohkem luksus võti fob kott, mida saab oma perele ja sõpradele kingitus.

3.PU Nahk: Faraday fob protector kott on valmistatud premium PU Nahk ja kaks kihti varjestus materjalid, mis võib anda täielikku signaali blokeerija.

4.Kuidas Kasutada: Sa võid seda testida ise!Lihtsaim viis on võid panna võti fob arvesse, kott ja vajutage nuppu, siis sa ei leia vastust oma auto.Või teie auto ekraan näitab võtmeta sisenemise jätta.

5. Vabatahtlik Mõõdud: Seal on 2 suurus võimalusi, sealhulgas 25*28cm/9.84*11.02 ja 35*45cm/13.78*17.72, on väike üks saab kasutada, et hoida auto võti telefonid, jne.Suur üks, mis mahub tahvelarvutid ja sülearvutid, kott on väike ja lihtne teha.

Tehnilised andmed:

Materjal: kvaliteetne PU nahk + sametist vooder

Suurus(umbes): Erinevad suurused, nagu on näidatud

Värv: must

Vantages: mood, lihtne, moodne, pehme tekstuur, RFID-anti-varguse vargusevastane funktsioon, kilp auto võti signaali funktsioon.

Pakkeleht:

1 x Võti Fob Faraday Kott

Päritolu Mandri-Hiina, CN(Päritolu)
tugi Dropship/Hulgi/Epacket
Mudeli Number Kilp kott
Materjali Tüüp Carbon Fiber

2 Arvustused

Anonymous -2022-07-30
5

Telefoni see ei saagi igal valik, see ei tööta, Bluetooth ja WiFi, nii et see töötab. Aga nii selgus, et ma korraga tellida see sama kott ilma määratakse selle kaubamärk on 2 korda odavam. Nad on absoluutselt sama, välja arvatud tikandid, täpselt sama riie seest, keskenduda suurus ja läbipaistvad taskud. Selgub, et siin ma enammakstud kaks korda nii palju.

Anonymous -2022-08-31
5

Funktsionaalne punkt, lihtne ja ilus, ma soovitan, parim mul oli

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata.